ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Perla Malmbergs bråk med kändiskvinnan fortsätter: ”Be om ursäkt”

11 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
author Jennifer Iversen
Jennifer Iversen
För fem veckor sedan flyttade Perla Malmberg, 20, till Stockholm.
På hennes första event i huvudstaden stötte hon på patrull och enligt henne också in i en 35-årig kändis som började putta på henne.
Hänt har träffat Perla för att höra mer om bråket!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gissa kändisen med Perla Malmberg: ”Jag trodde pappa var otrogen”Brand logo
Gissa kändisen med Perla Malmberg: ”Jag trodde pappa var otrogen”

Claes Malmberg, 63, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och har under karriären figurerat i de flesta sammanhang. Under 1990-talet var Claes på Cirkus i Stockholm och under tidigt 2000-tal hittade man honom i Malmö på Nöjesteatern framförandes Annie.

Claes har också medverkat i två av Astrid Lindgrens filmer och sist vi såg skådespelaren på bioduken var i Knyckertz och snutjakten. I höst drar han dessutom på turné med humorsuccén Korvfabrikören.

Men den kompetenta skådespelaren gör inte bara film. Tillsammans med fyra olika kvinnor har han fått fem barn, och ett av barnen är TikTok-sensationen och influeraren Perla Malmberg, 20.

För Hänt berättar nu Perla mer om bråket och hur hon mår efter de uppmärksammade klippen på TikTok.

Annons

Perla Malmberg i bråk med vad hon kallar för ”den elaka influeraren”

TikTokaren Perla hann bara bo i Stockholm i någon vecka innan hon, i början av september, stötte på patrull och in en annan kändis.

Under hennes första event i huvudstaden gick hon in med inställningen om att alla skulle vara trevliga och hälsa, men när hon sa hej till två tjejer, vilka hon idag kallar för både översittare och jätteotrevliga, fick hon ett drygt svar tillbaka säger hon.

– Jag skojar inte när jag menar att de var otrevliga. De tittade på varandra och sneade mig. Det var på riktigt det värsta jag har varit med om i hela mitt liv, säger hon på TikTok.

Perla Malmberg på TikTok.
Perla Malmberg pratar om elaka influerare på TikTok. FOTO: Skärmdump, TikTok

Några veckor senare var Perla på Rockbjörnen och där stötte hon på vad hon själv kallar för den ”elaka influeraren” igen.

Annons

– Hon går fram till mig och säger: ”Tjejer kan ni flytta på er”. Och jag bara: ”Nej du kan ta den vägen där”, berättar Perla i ett nytt klipp på TikTok.

Efter Perla sagt till influeraren ska hon ha kommit tillbaka och sagt att hon inte ens vet vem Perla är för att sedan börja putta på henne.

– En 35-åring börjar alltså putta mig. Jag skrattar bara, jag tycker det är jättekul. Hon fortsätter och fortsätter.

Men till slut orkar inte Perla tjafset något mer och går till toaletten. ”Den elaka influeraren” nämner hon aldrig vid namn men ger en liten hint eftersom hon avslöjar hennes ålder.

Till Hänt berättar Perla hur hon mår nu drygt tre veckor efter det virala klippet som gillats över hundratusen gånger.

Perla Malmberg är trött på att det fortsätter: ”Synd”

Perla har nu bott i Stockholm i fem veckor och mår bra, det händer mycket och hon jobbar på. Även fast hon inte riktigt vet vad hon gör, så njuter hon av den här perioden i sitt liv. Men samtidigt är hon väldigt slut efter all den mediala uppståndelsen som bråket har fått, förklarar hon för Hänt.

Annons

– Jag är väldigt trött nu, jag tycker att det är väldigt synd att vuxna människor inte kan svälja sin stolthet och be om ursäkt. Jag hade bett om ursäkt om jag hade gjort fel, säger Perla.

Perla Malmberg intervjuas av Jennifer Iversen, Hänt.
Perla Malmberg berättar om livet och hur hon mår för Hänts Jennifer Iversen på ett event i Stockholm. FOTO: Hänt

Med hennes förklarande klipp om bråket på TikTok hoppas hon kunna inspirera folk till att bli lite trevliga människor.

– Man behöver inte vara trevlig mot mig. Men har jag ändrat en persons tankesätt att vara lite trevligare är jag nöjd och då får man ta lite skit när man ställer upp för andra och en själv.

Perla berättar också för Hänt om allt otroligt stöd hon har fått efter bråken.

– Jag har sådan extrem tur, jag hade inte kunnat önska mig bättre följare. Shout out till er, jag älskar er mest av allt, säger hon och fortsätter:

– Ska man väga positivt och negativt är det mycket mer kärlek. Jag är väldigt glad för de som funnits där och varit snälla.

FOTO: Skärmdump TikTok

Annons