LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pernilla Månsson Colts bebislycka – stora glädjen med maken Stellan: ”Tacksam”

21 aug, 2024
Till vänster: Pernilla Månsson Colt ler och tittar åt höger. Från henne går en röd pil som pekar på en mindre bild i bilden där en man håller i en bebis. Till höger är en skärmdump från Pernillas Instagram där det är en närbild på hon och hennes man Stellan.
Pernilla Månsson Colt, känd från bland annat Trädgårdstider, har fått familjeökning.
På Instagram visar hon upp bebislyckan med maken Stellan.
”Livet är förunderligt stort”, skriver Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Pernilla Månsson Colt, 57, har under årens lopp blivit ett välkänt ansikte för SVT-tittarna. Vi känner bland annat igen henne från programmen Husdrömmar och succén Trädgårdstider.

På det privata planet är Pernilla gift med musikern Stellan Colt, 60. De har två barn tillsammans, Gabriel, 27, och Noel, 17.

Nu har de dessutom fått tillskott i familjen!

Pernilla Månsson Colt visar upp bebislyckan

Det är på sin Instagram som Pernilla visar upp bebislyckan. I ett inlägg i början på augusti berättar hon att hon och Stellan fått ett barnbarn!

Det är sonen Gabriel som fått sitt första barn tillsammans med hans flickvän. I inlägget avslöjar också farmor Pernilla barnets namn.

”Stor dag! Idag blev dessa två farmor o farfar! Farfarn för tredje gången, men hon farmorn gör debut! Världens vackraste Isolde kom till världen och föräldrarna Gabbe o Bea är både glada, trötta och superstolta. Och jag blev alltså farmor! Smaka på ordet, farmor. Livet är förunderligt stort. Tacksam.”

Annons

I ett nytt inlägg på Instagram visar Pernilla upp sin lycka igen, med en första bild på barnbarnet tillsammans med Gabriel.

Världens bästa Gabbe fyller år idag! Vi älskar dig månen och tillbaka! ❤️… inte minst för att du gjort mig till farmor…” skriver Pernilla.

Bland kommentarerna är det många som skickar kärlek.

Så härligt med sina älskade barn som gör en till farmor och mormor”, skriver en följare.

Åh så söt! Stort grattis till er alla”, kommenterar en annan.

Pernilla Månsson Colt om sjukdomen

Hänt har tidigare rapporterat om Pernillas sjukdom. När hon var ung drabbades hon av alopesia areata, som är fläckvis håravfall. Under hennes tidiga tv-karriär fick frisörerna fixa med löshår för att dölja att delar av nacken var kal.

– Det var förfärligt när stora tussar lossnade. Tänk om jag skulle bli helt skallig? Då fick jag vända på det och tänka: Men det är ju ändå bara hår, inte världens undergång. Tappar jag allt så får jag väl ha hatt eller turban eller tatuera skallen eller hitta på något annat, har hon tidigare sagt till Ica-Kuriren.

Efter fem år tillfrisknade hon, och idag anammar hon sitt gråa hår.

– Jag fick mina första gråa strån tidigt och sedan dess har jag ägnat två timmar varannan lördag åt att färga håret. Jag har haft alla hårfärger. Så mycket tid och kemikalier! Min naturliga grå nyans är väldigt ljus. I starkt solsken ser jag ut som Vita frun.

FOTO: SVT/Skärmdump, Instagram/Skärmdump

Annons