LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla och Christians lyxgåva till bröllopsgästerna – ger bort det ovanliga

13 sep, 2024
pernilla wahlgren och christian bauers bröllop
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop är inte en gratis historia. Nu avslöjas också detaljer om lyxgåvan varje gäst får!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har under fredagen sagt ja till varandra framme vid altaret. Gästerna anlände runt 14-tiden och 14.45 ska vigseln ha ägt rum.

Redan igår började festligheterna med en ordentlig förfest, där man på Pernillas Instagram kunde se flera kända ansikten på plats. Förutom hela Wahlgren-Ingrosso-Schollin klanen och Christians familj så har bland annat Hanna Hedlund, Sofia Wistam, Kim Sulocki, Micael Bindefeldt, Bosse Andersson, Emilia Karlsson och Ola Forssmed synts till.

Barnen Benjamin och Bianca Ingrosso är toastmasters för det fullspäckade firandet i soliga Marbella med totalt 130 gäster. Politikern Anna Kindberg Batra är vigselförrättare och Pernilla har också avslöjat att hon ska rida in till eventet på en stor svart häst.

Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers generösa goodiebag – ger bort tryckta plagg: ”Personlig sak”

Som om inte detta vore nog har gästerna en annan härlig överraskning att se fram emot. Bröllopsparet har nämligen satt ihop en lyxig goodiebag där varje gäst får en personlig sak, med deras namn på. För Aftonbladet berättar bruden mer om gåvan:

– Det är Christian som har styrt upp det. Han har lagt ned mycket tid och möda på det här. Han är en otrolig festfixare, Bindefeld får passa sig. Alla får samma saker, men min kompis Jennifer har ett klädmärke och hon har tryckt upp en personlig sak med varje gästs initialer på. Det är otroligt fint att hon gjort de, säger hon till tidningen.

På sin Instagram berättar Pernilla mer om vilka som ligger bakom den härliga presenten.

”Vi kunde inte fått en bättre start på vår bröllopshelg! Galet härligt Pree Party på @caositaliamarbella med alla våra underbara gäster och familj! Tack @stefanocatenacciofficiell för otrolig mat och livemusik!! Och tack @johannaeaybar och @bigjaymarbella för snyggt uppstyrt med allas gästers tjusiga Goddiebags! Nu måste jag sova. I morgon är en stor dag..”, skriver hon i det festliga inlägget.

FOTO: Discovery+/MAX, Instagram

Annons