LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla vill inte bli kallad Bauer – ändrar allt igen

15 sep, 2024
pernilla wahlgren bauer och christian bauer bröllop
Pernilla Wahlgren gjorde en stor grej av att hon lagt till Bauer på slutet av sitt namn – men nu berättar hon att det inte kommer att ändra någonting egentligen...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

”WE DID IT! Herr och Fru Bauer. Skål för kärleken och Livets bröllopsfest!!!”, skrev Pernilla Wahlgren – numera Pernilla Wahlgren Bauer – i fredags på sin Instagram.

Det är andra gången som brudparet säger ja till varandra framme vid ett altare, men tidigare har Pernilla stått fast vid att hon inte ska ta makens efternamn. Nu har hon ändrat sig – och valde att presentera det hela som en överraskning för en mycket glad Christian Bauer.

Höll namnbytet hemligt för Christian

Men frågan är hur mycket det där namnbytet egentligen betyder för Pernilla. I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam verkar hon inte vilja bli kallad för just Bauer.

– Berätta, du ska heta Bauer nu?, utbrister poddkollegan och nära vännen Sofia Wistam.

Annons

– Ja, det ska jag! Och det roliga är att Christian visste ingenting. Alltså vi är ju gifta en gång på riktigt då. Och då sa han ”vad känner du? Vill du ta mitt efternamn?”. Och jag kände bara nej, det känns så onödigt. Jag kommer ändå bara att kalla mig för Wahlgren, och det bara är bara massa jobb med att byta pass och id-kort och allting, svarar Pernilla och fortsätter berätta:

– Han blev inte ledsen, men han var ändå så här ”nej, okej. Men jag hade tyckt det var så fint om vi delade samma efternamn”. Men sen har ju jag hunnit känna på det här och landa lite i det, och vet du vad - det är ändå fint att dela efternamn!

Pernilla Wahlgren Bauer har hon bytt till – vill inte kallas för det

Vidare berättar Pernilla att hon faktiskt tog exmaken Emilio Ingrossos namn när de gifte sig. Då mest för att hon skulle heta samma sak som deras gemensamma barn – Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.

– Då hette jag faktiskt Pernilla Wahlgren Ingrosso, men det är ju aldrig någon som har kallat mig för det. Så det är ju inte så att man behöver ändra om sin identitet eller att folk nu ska lära sig att jag heter ett nytt efternamn.

Framförallt tycker Pernilla att Bauer känns fint att använda i samband med att de reser och bokar hotell tillsammans. Så att man ser tydligt att det är äkta makar. Utöver det kommer namnbytet inte innebära någon större förändring.

– Jag kommer då alltså ta Bauer som mitt riktiga efternamn, och så kommer jag heta Pernilla Wahlgren Bauer. Men jag kommer inte att kalla mig för Bauer. Det kommer inte döpas om till ”Bauers värld”, och jag kommer inte att ändra min autograf.

FOTO: Max, Instagram

Annons