LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Pernilla Wahlgren bortplockad från Barncancergalan – detta har hänt

30 sep, 2024
Pernilla Wahlgren ledde Barncancergalan med Carina Berg för två år sedan.
Men varför har hon inte fortsatt att leda galan egentligen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”Brand logo
Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”

Under måndagen hålls den årliga Barncancergalan – Det svenska humorpriset, vilken tv-sänds på TV3 och Viaplay. Syftet med galan är att stötta forskningen mot barncancer, samtidigt som man lyfter vikten av få in skratt och vanlig vardag hos drabbade barnfamiljer.

Carina Berg, 46, är inne på sitt nionde år som programledare av tv-galan, och hon verkar inte ha några planer på att sluta.

– Att få jobba med barncancerfonden och den här frågan och få på något sätt på någon liten mikroskopisk del vara med och hjälpa till att bidra känns som en ynnest. Jag var jättetacksam redan från början och jag vill alltid göra det här om jag får. Det är mitt mest meningsfulla jobb, sade hon i fjol till Hänt.

Några år har hon haft stjärnan Pernilla Wahlgren vid sin sida, men sedan 2023 har Carina hållit i kvällen på egen hand. Något Pernilla kommenterade vid tillfället.

Annons

– Carina har ju haft någon gästprogramledare varje år, så jag var bara en av dem som fått äran att göra det tillsammans med Carina. Men i år gör hon det själv och det kommer hon klara galant, sade hon då till Hänt.

Pernilla Wahlgren om att inte leda Barncancergalan längre – därför är hon ersatt

När Hänt nu stöter på multitalangen på röda mattan till årets event, berättar hon hur det känns att inte längre leda galan.

– Det känns bra! Jag är nominerad ikväll och jag ska också dela ut pris så jag känner att det räcker. När man är nominerad vill man helst inte leda galan, då blir det lite jobbigt, säger Pernilla till Hänt och fortsätter:

– Det är en jätteviktig gala att vara med på. Oavsett om man är nominerad eller inte till humorpriset.

Så sant!

FOTO: Barncancergalan/Viaplay/Facebook

Annons