LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden – veckor innan bröllopet: ”Går in i väggen”

28 aug, 2024
pernilla wahlgren christian bauer bröllop
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska snart säga ja till varandra en andra gång – och förberedelserna inför det håller på att fullständigt dränera båda två...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauers, 58, andra bröllop närmare sig med stormsteg! Som de flesta vet vid det här laget är paret redan äkta makar, då de ville hinna gifta sig medan dödssjuka pappa Hans Wahlgren fortfarande fanns med dem. Det blev en intim ceremoni, i kontrast till det bombastiska andra bröllopet som nu väntar nere i Pernillas älskade Marbella.

Men det är mycket att fixa, och alla som lyssnar på podcasten Wahlgren & Wistam vet att det börjar kännas lite övermäktigt för Pernilla. Nyligen berättade poddkollegan Sofia Wistam, 58, hur bruden vid flera tillfällen frågat vad hon, som är vara tärna, ska ha på sig.

– Det är roligt att Pernilla frågar mig nu: ”Har du bestämt vad du ska ha på dig på bröllopet?”. Alltså bröllopet som är om en månad, när Pernilla ska gifta sig. Då säger jag: ”Ja, jag är ju tärna. Så jag har ju tärnklänningen". Och du bara "Oj! Det har jag glömt bort!", berättar Sofia i podden, varpå Pernilla svarar:

Annons

– Nej men alltså jag är så förvirrad, Sofia. Det är så mycket bröllop i mitt huvud just nu, med allting. Det ska väljas kläder till mig... Jag har inte ens bestämt vad JAG ska ha på mig när jag gifter mig.

Pernilla Wahlgren sönderstressad inför bröllopet: ”Går in i väggen”

I ett nytt öppenhjärtigt inlägg förklarar hon vidare hur skönt det ska bli när planerandet är över.

”Chrille min Chrille… Kan inte fatta att jag snart ska få gifta mig med dig - igen..! Denna gång, det bröllop och den bröllopsplats som vi bokade för längesen och som vi nu planerat så länge att vi snart går in i väggen båda två..!”, inleder Pernilla och fortsätter:

”Tillsammans med alla våra vänner och familj ska vi ska snart ha livets bröllopsfest - och fira just ”livet”..! Och DÅ Chrille ska vi (förhoppningsvis) bara kunna luta oss tillbaka och skita i allt vad blomsterarrangemang, bordsplacering och bröllopsmenyer heter”

Annons

Förutom den fina hyllningen till sin make, påtalar Pernilla också hur mycket hennes ”älskade pappa kommer vara så saknad”, men att hon är tacksam att de lyckades få ihop den första vigseln, så att han kunde vara med.

Christian Bauer i tårar – efter fina orden

”Varje dag är en gåva - och att få dela livet och bli gammal med dig @cecebaueär den största gåvan jag kan få…!”, avslutar hon den vackra texten med. Och Christian är inte sämre i orden han.

”Men älskling, jag gråter och är så så lycklig att det är vi två, för evigt. Längtar till allt med dig”, skriver han i kommentarsfältet. Och fler kända namn syns där hylla deras kärlek.

”Ni är så vackra tillsammans”, skriver exempelvis Hollywoodfrun Gunilla Persson.

”Vilken tur att ni hittade varandra och att det blev så himla bra. Perfect Match fina ni. Ska bli så kul att få se alla bilder från bröllop nr2 snart”, skriver en annan.

Ta hand om er, och grattis igen fina Christian och Pernilla!

FOTO: TT, Instagram

Annons