LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Pernilla Wahlgren får en skilsmässa i bröllopspresent – nu berättar vännen

27 sep, 2024
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers sagolika kärleksfest bjöd på ljuv musik, roliga uppträdanden och en hel del naket!
En av brudens bästa vänner skvallrar också om den galnaste bröllopspresenten...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Fredagen den 13:e september sade Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, ja till varandra en andra gång! Trots att festen stod på stora otursdagen gav mamma Christina Schollin, 86, kvällen högsta betyg.

– Det var ett sagobröllop, helt fantastiskt, hurrar hon i Expressen.

Pernilla Wahlgren höll på att ramla av hästen

Den kändistäta bröllopshelgen, som inleddes på torsdagen och avslutades på söndagen bjöd på pompa och ståt – skratt, tårar samt lite kaos...

Vigselceremonin började med att fru Wahlgren Bauer red in i damsadel på en stor svart häst – något som barnen avrått henne från att göra. Väl på hästen skrittandes mot sin Christian vid altaret, tänkte hon:

– ”Fan, jag håller på att ramla av!” skrattar hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop. Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Nakenchock på Pernilla och Christians bröllop

Senare bjöd även kvällen på dubbla nakenchocker! Väninnan Sofia Wistams, 58, klänning kom att spricka rejält, hud visades och det var bara att hasta iväg och byta om. Kollegan Per Andersson, 47, valde även att kasta kläderna under ett uppträdande med sonen Benjamin Ingrosso, 27.

Annons

Detta till trots står det klart att det nygifta paret verkligen vet hur man styr fest. Festfixaren Micael Bindefeld var helt salig efter partyt.

– Imponerande på alla sätt, säger Bindefeld som var tillbaka på sitt hotell strax före 03.00 då festen var fortsatt igång. Firandet fortsatte sedan i Marbella under lördagen.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop
Det var många gäster på plats i Marbella på bröllopet! Stefan Jerrevång/ Aftonbladet / TT

Får en skilsmässa i present av Edward af Sillén

Till skillnad från vinterbröllopet hemma på Lidingö hade brudparet slagit på den väldigt stora trumman och bjudit ner 130 gäster till Marbella för ett riktigt somrigt bröllop. Men Pernillas käre vän och kollega Edward af Sillén, 41, lyste dock med sin frånvaro under kärlekshelgen. Han hade fullt upp med föreställningen Dreamgirls – The Musical, som hade premiär på Chinateatern i Stockholm.

Annons

– Det hade blivit alldeles för stressigt, sade af Sillén i Expressen samtidigt som han får frågan om hans nygifta kompis åtminstone får någon bröllopspresent?

– Pernilla och jag har ju gift oss en gång. Hon och jag gifte oss i Las Vegas för några år sedan. På riktigt alltså, skrattar han.

Sedan avslöjar af Sillén vad han planerar chocka sin vän med:

– Pernilla kommer få en skilsmässa i bröllopspresent av mig helt enkelt. Jag kommer slå in skilsmässopapper i ett litet, litet paket med en rosett på.

Turturduvorna hade inte önskat sig något i bröllopspresent, men Hänt kan ändå avslöja att Wistam ihop med make och Micael Bindefeld gav ett körsbärsträd. Vilken glädje!

Nu väntar smekmånad, och för Aftonbladet säger Pernilla att planen är att åka till hetare breddgrader:

– Vi kommer åka till Sri Lanka i några dagar och sedan till Maldiverna, det gör vi ganska direkt efter bröllopet. Det ser vi verkligen fram emot jättemycket, myser hon.

FOTO: Discovery+

Annons