LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Pernilla Wahlgren i bråk med grannarna – skriker på varandra framför alla: ”Psykfall”

05 okt, 2024
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren erkänner bråket med grannen på Lidingö.
Hamnade i konflikter över minsta lilla grej.
– Jävla gubbjävel, säger Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Pernilla Wahlgren, 56, har alltid fullt upp. Förutom att spela in nya avsnitt av Wahlgrens värld är hon även programledare för flera populära tv-program och driver podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med sin nära vän och kollega Sofia Wistam, 58.

I podcasten bjuds vi ofta på humoristiska anekdoter och glimtar från Pernillas och Sofias liv bakom kulisserna och i det senaste avsnittet delade Pernilla med sig av just en sådan berättelse.

Det visar sig nämligen att Pernilla ofta hamnade i grannkonflikter med en man som bodde bredvid hennes tidigare hem på Lidingö.

Pernilla Wahlgrens grannfejd på Lidingö

Anekdoten inleds med att en höggravid Pernilla är på väg hem efter ett gig, skjutsad av sin dåvarande manager. Men när de anländer, står hennes granne – som alltid – beredd att ge sina synpunkter.

Annons

– Han var så gammal, så gammal, och hela hans liv gick ut på att hänga ut ur sitt fönster och skrika på oss. Det var allting! Det var om barnen hoppade studsmatta så störde det honom, och det var det ena och det andra, förklarar Pernilla.

Pernilla berättar vidare att hon då hade två ingångar till sitt hus – en privat och en som ledde ut mot gatan. Eftersom hon var höggravid blev hon vänligt nog körd hela vägen till den privata ingången för att slippa gå runt hela huset. Vilket absolut inte uppskattades av hennes granne.

– Då kommer han ut och skriker: ”Du får inte vara här, du har ingen rätt!”, förklarar Pernilla och fortsätter:

– Och jag bara ursäkta, jag bor här. Jag bor ju här i det här huset så du känner mig och vet att jag ska in i mitt eget hus.

Men efter flera fortsatta tillsägelser från grannen, som verkade oförmögna att låta henne vara, tappade Pernilla till slut tålamodet.

– Så då skrek jag till slut, ”Jävla gubbjävel, psykfall, och allt!" Det var så befriande när man tillsist bara tappade det!, skrattar Pernilla.

Idag har Pernilla flyttat från sin gamla adress i Lidingö. Som många redan vet, har hon istället slagit sig ner i sitt nyrenoverade lyxhus, även det på Lidingö. Nu hoppas vi att hon kan undvika sådana tråkiga möten i framtiden och istället njuta av sitt "nya" hem!

– Så lyssnar du på den här podden farbror – Fuck you!, avslutar Pernilla med glimten i ögat.

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons