LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla Wahlgren i tårar på smekmånaden – bryter ihop efter händelsen

22 sep, 2024
pernilla wahlgren smekmånad i sri lanka
Herr och fru Bauer är iväg på sin lyxiga smekmånad – men allt har inte bara gått smort. Nu berättar Pernilla om bröllopspresenten som slutade i tårar...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifte sig för andra gången förra helgen och nu är de iväg på smekmånad. Det bär först av till paradiset i Sri lanka och sedan Maldiverna. För de som följer brudparet på Instagram går att konstatera att flyget dit åtminstone var av högsta klass!

pernilla wahlgrens smekmånad

Sedan tog turen slut, framgår det i senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har tillsammans med kollegan och vännen Sofia Wistam, 57. Hon har nämligen köpt en utflykt till Christian, som en bröllopspresent. De skulle åka till ett buddhistisk tempel, men allt slutade i tårar...

Annons

Bröllopspresenten som slog helt fel: ”Det tog aldrig slut”

– Vi skulle till det där templet och det var en dag av resor. Det tog aldrig slut. Vi åkte flera timmar först till templet, vi kom dit, inleder Pernilla med i podden, och fortsätter:

– Sedan så ska vi då därifrån ta oss till ett tåg, ytterligare tid i bilen. Och någonstans där skulle du och jag försöka spela in podden. Och jag skrev att det här tåget trodde jag skulle ta tre och en halv timme. [...] Det visar sig att det var fyra och en halv timme och det här tåget var skrangligt, slitet. Det var som att sätta sig på en överfylld tunnelbanevagn som har hängt med sedan 80-talet.

På toppen av det fanns ingen servering på tåget, berättar Pernilla – och de äkta makarna hade inte fått i sig någon frukost.

– Vi hade fått med oss någon liten macka från hotellet. På min var det hundra lager av någon karamelliserad lök - bara!

pernilla wahlgrens smekmånad
Annons

Pernilla i tårar på smekmånaden: ”Jag var riktigt deppig”

Brudparet bestämmer sig för att kliva av tåget, trots att de inte är framme. Vilket ställer till det ytterligare, eftersom de bokat guider som ska leda dem vid templet. Så efter mycket om och men lyckades de lösa så att dessa kunde komma till där Pernilla och Christian gick av – ett minst sagt primitivt litet samhälle.

– Det har ju aldrig varit en turist i den här staden någonsin, vi var de enda utlänningarna. Folk tittade på oss som att liksom ”vad är det här för folk?!".

När guiderna sedan förklarar att det kan dröja någon timme innan de kommer dit så berättar Pernilla att det brast för henne.

– Jag var så trött på att åka. Jag var så trött på att vänta. [...] Nej, jag var riktigt deppig.

Men – så fort får de fick lite mat i magen vände humöret, och utflykten blev lyckad, betonar Pernilla avslutningsvis.

FOTO: TT, TV4, Instagram

Annons