LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pernilla Wahlgren klar för ny Ullared-säsong – Morgan jublar: ”Väldigt poppis”

23 okt, 2024
Pernilla Wahlgren + Ullared = Sant.
I flera år har de haft ett framgångsrikt samarbete och nu kan Pernilla avslöja en väldigt glad nyhet om Ullareds framtid!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Pernilla Wahlgren, 56, har många järn i elden och när hon inte står på scen med showen Pernilla Wahlgrens happy ending är hon bland annat poddare, designer, allsångsledare och influencer.

De senaste åren har Pernilla haft klädkollektioner på Ullared och kläderna brukar sälja mycket bra. Dessutom är intresset enormt. Ullared-Morgan Karlsson, 50, har berättat för Hänt om hysterin senast Pernilla var på plats i varuhuset.

– Hon säljer ju väldigt stora kollektioner här, vi står ju och packar det här på lagret så jag ser ju vilka enorma kvantiteter hon har fått in. Så det går väldigt bra för henne och det är roligt att det går bra, säger Morgan och fortsätter:

Annons

– Det var mycket folk, hon drar ju till sig väldigt mycket folk. När de lägger ut på hemsidan att Pernilla Wahlgren ska komma så är det väldigt poppis.

Pernilla Wahlgren bekräftar en ny säsong

Morgan hann tyvärr inte träffa Pernilla när hon var på Ullared nyligen men det kommer lyckligtvis fler tillfällen! För nu kan Pernilla avslöja att hon håller på med en ny kollektion för Ullared.

”Jobbar med ny kollektion för Gekås Ullared”, skriver hon på Instagram-story med glädjeemojis.

PERNILLA WAHLGREN
FOTO: INSTAGRAM

Nya beskedet för Ullared – tv-serien

Något som alltid är en snackis när det gäller Ullared är hur det blir med deras realityserie som handlar om stamkunderna och de anställda på varuhuset. Senaste budet från VD:n Patrik Levin är däremot väldigt positivt, trots alla ovissa besked historiskt.

Annons

– Det pågår diskussioner på flera nivåer. Det har varit väldigt bra för varumärket att synas i tv tidigare och det tror jag att det skulle vara nu med. Förhoppningsvis är vi tillbaka inom ett par år, avslöjade Patrik Levin för Market.

ULLARED
FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet
Annons

FOTO: MAX, Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

Annons