LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pernilla Wahlgren lämnar – beslutet med Christian Bauer kort före bröllopet

21 aug, 2024
Den senaste veckan har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit i Marbella och fixat inför det stundande bröllopet.
Men nu har de åkt hem mitt i allt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Det stora bröllopet mellan Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, närmar sig med stormsteg och snart ringer alltså bröllopsklockorna för paret en andra gång.

Pernilla och Christian har ju redan gift sig med varandra en gång. Närmare bestämt i december 2023 under en högst personlig ceremoni i Lidingö kyrka. Det var bara den allra närmsta familjen på plats och allt hände under hemliga former.

Men nu är det snart dags för det ”riktiga” bröllopet som kommer gå av stapeln nere i Marbella, Pernillas andra hem, som hon älskar mycket.

Pernilla Wahlgren på plats i Marbella inför bröllopet

Den senaste veckan har hon varit på plats i det spanska semester-paradiset och fixat och donat med saker och ting.

Annons

Till exempel har hon träffat en man som ska sköta ljud och ljus under bröllopet. Det kommer nämligen bli underhållning från ”Sveriges största manliga artist”.

”Massa viktiga möten avklarade i rask takt, och i går kom världens bästa Urban Näsvall hit, som styr upp ljud och ljus - då det blir underhållning av världsklass på bröllopet..! Säger inte vem - men det rör sig om Sveriges största manliga popartist som har lovat att dyka upp…!”, skriver Pernilla på Instagram och syftar troligtvis på sonen Benjamin Ingrosso, 26.

Med andra ord är det mycket planering som görs inför dagen med stort D och nedräkningen är i full gång inför bröllopet som kommer äga rum i september!

Pernilla Wahlgren lämnar Spanien – kort innan bröllopet

Men mitt i all planering och fix så har Pernilla och Christian nu lämnat Spanien och nästa gång de kommer tillbaka är det dags för bröllopet.

”Utvilad , fullmatad med vackra palmer och berg och förberedd inför det som komma skall, tackar jag Marbella för denna gång..! Nästa gång vi åker ner blir det längre vistelse och tillsammans med våra älskade vänner och familj…! Can’t wait!!!”, skriver Pernilla på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons