ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pernilla Wahlgren måste göra om lyxhuset igen – vansinnig efter problemen

15 okt, 2024
pernilla wahlgren villa wahlgren
Pernilla Wahlgren har stött på patrull med Villa Wahlgren – igen.
Och nu tryter tålamodet.
”Nu måste vi få hit någon ansvarig”, skriver hon på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla Wahlgrens, 56, älskade drömhus Villa Wahlgren på Lidingö, blev så gott som klart för drygt två år sedan. Pernilla har varit med om bestämt hur lyxkåken ska se ut och vara in i minsta detalj, en process vi kunnat följa i programmen Villa Wahlgren och långköraren Wahlgrens Värld.

Idag är lyxkåken värderad till drygt 20 miljoner kronor, och renoveringen har precis som alla stora projekt ofta gör stött på lite hinder på vägen. Men så vitt Hänt kan minnas – inget som gjort Pernilla så irriterad som hon är nu!

Bakslaget i lyxrenoveringen – Pernilla vansinnig

Det i sin händelse på Instagram som hon berättar om bakslaget.

– Här händer det så mycket grejer nu, tomten, vi har fått fina buskar, tyvärr har vi har problem med vår trapphiss. Igen! Igen! Asså jag har aldrig varit med om en produkt som bara går sönder hela tiden, vi måste reklamera den, inleder Pernilla med upprörd ton.

pernilla wahlgren arg vid sitt hus på Lidingö
Pernillas följare fick ta del av hennes vrede på Instagram under tisdagen.

I nästa händelse har 56-åringen tagit en bild på åbäket som vägrar fungera, och skriver att hon kräver att få hjälp med omnejd!

Annons

”Så nu måste vi få hit någon ansvarig från trapphiss-företaget som kan komma hit och FLYTTA på den NU så killarna som sliter här kan få bygga klart vår trappa..!! Blir VANSINNIG så mycket problem det är och har varit med denna trapphiss”, skriver Pernilla till bilden, följt av två arga emojis.

Christina Schollin kan inte gå i trapporna

Man kan förstå att just trapphissen är känslig, eftersom den underlättar för mamma Christina Schollin, 86, när hon kommer över. 86-åriga skådespelerskan tar nämligen numera hjälp av en rullator för att ta sig fram. Det var i fjol Christina berättade om hur hjälpmedlet underlättar hennes liv.

”Tack vare den påhittiga lösningen med framhjulen, så behöver jag inte vara orolig att hjulen ska snedställa sig. Jag kan istället titta upp och njuta av allt det fina som är runt omkring oss. Rullatorn ger mig en trygghet, så nu på stan är vi alltid plus 1 överallt vi går”, skrev Christina då på sin Instagram.

FOTO: Henrik Isaksson/Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons