ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bianca Ingrosso: ”Redan träffat mannen i mitt liv”

17 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Bianca Ingrosso berättade nyligen på sin Instagram att hon dejtar och har väldigt roligt som singel.
Men en person som skulle kunna vara ”mannen i hennes liv” går inte hem hos mamma Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Sociala mediefenomenet och entreprenören Bianca Ingrosso, 29, var under många år i ett stormigt av- och på förhållande med restaurangägaren Philipe Cohen, 30. För cirka två år sedan satte de den officiellt sista spiken i kistan och valde att skiljas åt. Sedan dess har Bianca levt singellivet och har varit ganska restriktiv i sina uttalanden gällande hur det går på kärleksfronten. Nyligen publicerade hon en story på sin Instagram där hon bekräftar att hon dejtar, och har väldigt roligt som singel.

Hon fick frågan ”Träffar du någon kille eller är du fortfarande singel? Vackra du!” från en följare och svarade då:
Oj gud ingen aning hur privat jag ska vara eller ej i denna fråga haha. Jag är singel men dejtar och har väldigt väldigt kul som singel just nu."

Annons

Bianca Ingrosso har träffat mannen i sitt liv

I torsdagens avsnitt av realityprogrammet Wahlgrens värld besöker Pernilla Wahlgren sin dotter Bianca på hennes kontor där de spelar in en video tillsammans. Efter inspelningen äter mor och dotter lunch ihop och Pernilla frågar Bianca hur det går med dejtandet.

– Vad sa mediumet, sa hon att du skulle träffa någon kille?, frågar Pernilla i programmet.

– Ja, hon sa att jag redan har träffat mannen i mitt liv och att jag kommer få två barn inom två år, svarar Bianca.

Svaret chockar Pernilla: ”Väldigt dålig för henne”

Svaret oroar mamma Pernilla som har en person Bianca dejtat i åtanke.

– Nej! Att det är han du ska få barn med? Åh herre gud, säger hon och fortsätter:

– Alltså, de killar hon dejtat har hon ju inte känt någonting för. Och sen har det varit en person som varit väldigt strulig och egentligen bara dålig för henne och jag hoppas ju att han ”fadeas ut” ur hennes liv.

Vidare förklarar Pernilla att hon bara vill att hennes barn ska vara lyckliga och att hon egentligen inte bryr sig om vilka de träffar – så länge de inte är dumma i huvudet.

FOTO: MAX skärmdump

Annons