LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Pernilla Wahlgren avslöjar Theos nya jobb – så tänker hon om framtiden

22 jul, 2024
Det är nog få som att missat att Pernilla Wahlgren och hennes barn alla har framgångsrika karriärer.
Men i vilka tankar går yngsta sonen Theo?
I en intervju med P4 berättar nu Pernilla om hans nya jobb...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Pernilla Wahlgren, 56, är just nu aktuell som programledare för Allsång på Skansen. Sång- och musikalartisten har också en lång och framgångsrik karriär bakom sig.

Men det är inte bara Pernilla som det går bra för i hennes familj, det är nog få som har missat att hennes barn också är väldigt framgångsrika.

I en ny intervju med P4 Extra - Gästen berättar nu Pernilla om samtalen hon har med sina barn om just – karriären.

Pernilla Wahlgren om sina barn: ”Skryter”

Pernilla har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillsammans med sin exmake Emilio Ingrosso.

Alla tre barn har lyckats skapa sina egna framgångsrika karriärer, varumärken, restauranger och massa mer. Och när det kommer till att snacka business med barnen menar Pernilla att det beror lite vem man pratar med.

– Business pratar man mycket med Bianca om, och Oliver framförallt eftersom de driver företag och restauranger, säger Pernilla till P4 och fortsätter:

Annons

– Medans Benjamin är det mer att vi pratar om hans musik och turnéer och shower, och så där.

Pernilla är såklart stolt över sina barn och deras framgångar.

– Det är ju otroligt hur duktiga de är och hur bra det går. Och det som är så himla skönt för mig är ju att jag behöver hålla igen eller känna att jag skryter över dem. Utan folk säger så otroliga saker om dem ändå, så jag kan bara luta mig tillbaka och vara en stolt mamma.

Pernilla har ett fjärde barn också, Theo Wahlgren, 17, som hon fick tillsammans med polisen Joachim Lennholm. Men vad Theo väljer att gå för väg i karriären återstår att se menar Pernilla.

Pernilla Wahlgren ihop med barnen Benjamin, Bianca, Oliver och Theo.Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgren om Theos nya jobb: ”Jättebra”

Till P4 säger Pernilla att hon ”curlar” Theo en hel del, och att hon bäddar sängen åt honom. Vidare förklarar hon att han troligen inte vet vad han vill göra i livet ännu men att han just nu har fått ett nytt jobb:

Annons

– Nej, men han går i skolan fortfarande. Han börjar tvåan i gymnasiet och har väl ingen direkt aning om vad han vill bli när han blir stor. Just nu jobbar han som ledare på ett konfirmationsläger och det tycker jag är jättebra.

Förra sommaren jobbade Theo på storebrorsan Olivers restaurang Olli, något som Pernilla berättade om i sin podcast Wahlgren & Wistam.

– Nej men så himla gulligt, det blir ju hans första jobb, sommarjobb. Han har aldrig sommarjobbat innan. Jag kan verkligen rekommendera er att gå dit, inte bara för att träffa min son, eller mina söner, de lär ju vara där båda två. Utan för att Olli har så himla bra mat och de har ju börjat med luncher också.

FOTO: TT, Max

Annons