LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla Wahlgren skyddar sin förmögenhet – Christian Bauer får ingenting

19 aug, 2024
Pernilla och Christian
Pernilla Wahlgren är inte direkt fattig.
Maken Christian Bauer må ha gift sig rik – men går de skilda vägar har han inte rätt till ett öre av hennes pengar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

I december gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, med sin älskade Christian Bauer, 58. Deras saga började 2021 men det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet. Efter några dejter tog de en paus från varandra då Pernilla hade så mycket på sitt bord. Men till slut gjorde hon tid för romantiken och några år senare blev de alltså äkta makar!

Pernilla Wahlgren och Christian gifter sig – två gånger

Hela kändis-Sverige blev chockade när de plötsligt en dag i december såg att Pernilla och Christian lovat varandra evig trohet under en ceremoni i Lidingö kyrka.

Annons
Pernilla och Christian
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Charlotte Brunzell/TT

Det enkla men otroligt vackra bröllopet var för pappa Hans Wahlgrens skull. Bara några månader därefter gick han bort efter en kort tids sjukdom.

– När pappa blev sjuk var det första han sa: ”Jag vill inte missa min dotters bröllop”, har Pernilla berättat i Wahlgrens värld.

Heter man Pernilla Wahlgren gifter man sig inte bara en gång, snart kommer det bli kärleksfest igen – utomlands!

Annons

Christian Bauer får ingenting av Hans Wahlgrens arv

I januari uppdagades det att Pernilla och Christian skrivit under ett äktenskapsförord som innebär att de båda skyddar sina tillgångar. Vad är det för tillgångar som finns i denna relation egenltigen? Christian Bauer tjänade ungefär 60 000 kronor i månaden 2022 medan Pernilla kunde ta ut cirka 70 000 kronor.

Det är dock hustrun som äger fastigheten som paret bor i och hon driver bolag som drar in miljonbelopp så det råder ingen tvekan om att det är Pernilla som vinner på att ha ett äktenskapsförord.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren och Christina Schollin. Jari Kantola

Sedan avtalet skrevs under, med managern Lasse Karlsson och vännen och Sofia Wistam som vittnen, har det skett en förändring. I maj somnade Hans Wahlgren in och enligt testamentet ska bröstarvingarna dela lika på föräldrarnas tillgångar. Äktenskapsförordet mellan Pernilla och Christian gör så att han inte har rätt till arvet ifall de skulle gå skilda vägar.

”All egendom som envar av oss nu äger samt all egendom som vi i framtiden kommer att förvärva, skall vara vardera makens enskilda egendom vari den andre av oss således inte skall ha någon giftorätt. Detsamma gäller all egendom som vi kan komma att erhålla genom arv, gåva eller testamente”, står att läsa i dokumentet.

FOTO: TT

Annons