LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla Wahlgren visar upp bröllopslyckan – privata bilderna från händelsen

01 aug, 2024
Det vankas ett andra bröllop för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Men först är det en möhippa som står på agendan!
Nu visar Pernilla upp bilderna från händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

I vintras hölls ett hemligt och intimt bröllop mellan Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58.

Anledningen till den hastiga vigseln var för att Pernillas pappa Hans Wahlgren skulle hinna med att leda henne fram till altaret, han hade nämligen fått en dödsdom till följd av en cancersjukdom.

Det har sedan dess stått klart att det ska hållas ett andra bröllop för paret i år – men exakt när det blir har inte kommit till allmänhetens kännedom ännu.

Men det som kan slås fast nu är att det börjar närma sig eftersom Pernilla i skrivande stund befinner sig på sin möhippa!

Därför stoppades Pernillas möhippa

Tidigare i våras kunde Hänt rapportera att Pernilla tvingats ställa in sin möhippa på grund av Hans Wahlgrens dåvarande sjukdomstillstånd och därefter hans bortgång.

I podden Wahlgren & Wistam avslöjade vännen och kollegan Sofia Wistam, 58, att det planerades för en möhippa då.

– När din pappa gick bort, det är två veckor sedan nu, precis då skulle vi ha en möhippa för dig, berättade hon i podden och fortsatte:

Annons

– Vi hade så många tankar om det, vi som lagt ner våra kloka huvuden för att göra det här. Till slut sa en att vi måste fråga dig om du var bekväm med att åka bort, för det går inte annars, ingen skulle må bra av det.

Med facit i hand var det nog tur att Pernillas väninnor bestämde sig för att fråga henne om hon var redo för en möhippa.

– Du sa: ”Nej, det går inte”, vilket var en sån himla tur såklart jätte-jättetur. Men det hade kunnat vara en riktigt bra överraskning, men nu gick det tåget Pernilla, säger Sofia Wistam.

Pernilla svarade och motiverade för beslutet att inte åka iväg just då.

– Det förstår jag. Våra pappor hade levercancer båda två. Det som är med den sjukdomen när man är gammal och den är obotlig är att man får ju då att läkarna säger om det handlar om veckor eller månader, sedan har du ingen aning och lever på lånad tid.

– Vi var så glada för den här tiden vi fick med pappa hela tiden i flera månader, men hela tiden var man orolig, fortsatte hon.

Pernilla Wahlgrens bröllopslycka – bilderna avslöjar händelsen

Men nu verkar det som att Pernilla äntligen får ha sin möhippa med sina närmsta vänner!

Annons

I ett inlägg på sin Instagram har hon nu lagt upp bilder på sig själv iklädd en bröllopsklänning, samt hennes vänninor klädda i tröjor med olika bilder och tryck på Pernilla.

Till inlägget skriver hon:

”So this just happened….!” / ”Så detta hände precis....!”

På bilderna står de även framför ett privatplan och Pernilla håller även upp en skylt där det står ”Berlin” på – så kanske är det där möhippan kommer att hålla hus?

Det återstår att se helt enkelt vad Pernillas möhippegäng har hittat på för kul!

FOTO: Instagram/Pernilla Wahlgren, TT

Annons