LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernilla Wahlgrens nakenmålning – budgivning efter galna möhippan

05 aug, 2024
Pernilla Wahlgren
Foto: TT och Tradera
Under helgen vankades det möhippa för Pernilla Wahlgren.
Bland annat målades ett avklätt konstverk – som nu skenar i pris på Tradera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifte sig i vintras och hade ett privat bröllop med sina nära och kära. Anledningen till den hastiga vigseln var att den då svårt sjuka Hans Wahlgren skulle hinna med att leda Pernilla fram till altaret.

Snart är det dags för bröllop nummer två – en större variant med fler gäster. Och förra veckan var det äntligen dags för Pernillas möhippa, som firades på ett slott i Skåne.

Pernilla Wahlgrens galna möhippa – lurades av vännerna

Det hela började med att Pernilla klev på ett plan iklädd bröllopsklänning. I podcasten Wahlgren & Wistam berättade Pernilla om hur hon blev kidnappad från ett produktionsmöte av en man iklädd i läder som berättade att de skulle åka till Berlin.

– När han kom in där och sa att vi skulle åka till Berlin, tänkte jag: ”Det måste vara något lur”. Han hade med sig ett paket med en fruktansvärt ful bröllopsklänning, säger Pernilla i podden.

I stället hamnade hon i Skåne, där hon hon överraskades av en hel drös dubbelgångare. Vännerna hade nämligen alla klätt ut sig till Pernilla! På Instagram visade hon upp det chockerande mottagandet.

Annons

"Klev in i ett rum på slottet, och där stod 9 Pernillor i mina klänningar som Sofia Wistam varit och snott i mitt Dressingroom när jag var på Svt…!", skrev Pernilla i Inlägget.

Pernilla Wahlgrens nakenchock i Karl Fredriks trädgård på Österlen

Men upptågen slutade inte där. Pernillas vänner ville dessutom att den blivande bruden skulle måla en tavla. Och inte vilken tavla som helst, utan en nakenmålning. Till detta ändamål hade vännerna ordnat en naken man som agerade modell. Självklart med Pernillas favorit – ananas – som enda rekvisita.

Pernilla Wahlgrens nakenmålning.
Foto: Tradera
Pernilla Wahlgrens målar av nakenmodellen.
Foto: Tradera

Det var i Karl Fredrik Gustafssons trädgård på Österlen som Pernilla skapade konstverket ”Pineapple man”. När Hänt pratar med Karl Fredrik berättar han om upptåget med den nakna modellen.

– Det var en kille som heter Alex som kommer från Simrishamn, det var någon som Sofia hade letat upp.

Han fortsätter med att avslöja att han själv tänkt ge sig in i budgivningen på konstverket:

– Jag tänkte att jag ska lägga ett riktigt bra bud på den där tavlan, det hade varit kul att ha den eftersom den är målad hos oss också. Men jag tänkte vänta lite tills auktionen börjar gå ut så man inte lägger för högt bud i början. Men pengarna går ju till välgörenhet så jag skulle gladeligen lägga de pengarna på det, säger Karl Fredrik.

Han fortsätter:

– Jag sa till Pernilla och Sofia att jag ska lägga ett bud på 15 000 kronor på direkten. Men de trodde att den skulle gå för 5000 men då sa jag "jag kommer lägga ett bud på 17 000 kronor".

Målningen ligger nu ute för aktion på Tradera och har hittils 66 bud. Det ledande budet för konstverket "Pinapple Man" ligger i skrivande stund på 10 500 kronor.

"Tavla (kroki) målad av Pernilla Wahlgren på sin möhippa 2024. Tavlan säljes till förmån för Barncancerfonden Mått 50x70 (signerad )" står det i beskrivningen.

Foto: TT

Annons