LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pernilla Wahlgrens plötsliga sjukdomsbesked – dagar innan Allsången: ”Återhämtning”

21 jul, 2024
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren sjuknar in mitt i semestern – talar ut om svåra tiden: "Återhämtning och vatten", skriver hon på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Pernilla Wahlgren, 56, är just nu mycket aktuell som programledare för sommarens Allsång på Skansen. Men när hon inte är på jobbet, älskar hon att unna sig lyxiga semestrar i Spanien.

Pernilla har ägt hus i Marbella under flera år och nyligen har hon lämnat sitt tidigare hem, Casa Rosa, och flyttat till sitt nya hus, Casa Pina, som ligger i ett område lite utanför staden.

Denna gången är Pernilla däremot inte i Marbella utan istället i Palma de Mallorca.

Hänt rapporterade nyligen att Pernilla, till allas stora förvåning, plötsligt dök upp hemma hos Emilio Ingrosso, 59, i Palma för några dagar sedan, tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, 29.

Pernilla Wahlgren berättar om sjukdomen: "Återhämtning"

Nu är hon tillbaka på sitt resort, men berättar att hon oväntat blev sjuk under sin resa. Det var en överraskande och besvärlig händelse som ställde till med problem för hennes semesterplaner, något Pernilla delar med sig av på Instagram där hon skriver:

Annons

”Återhämtning i dag efter plötslig matförgiftning i går…! Vilar och dricker vatten på @purobeachpalma. Sista bilden är innan jag blev dålig , och såg fram mot en trevlig middag nere i hamnen i går kväll…! Det blev ingen middag , kan jag säga…!”

Kommentarsfältet fylls snabbt med stöd och omtanke från hennes följare. Många av dem erbjuder sina bästa råd och tips för att hantera matförgiftning och optimera återhämtningen.

”Nä fy så jobbigt ta en Fernet Branca inte gott men gör susen för magen. Hoppas du mår bättre innan du åker hem”, skriver en följare.

"Usch, det är ju så jobbigt att ha. Krya på dig!", skriver en annan.

Och vi kan bara instämma: krya på dig, Pernilla! På tisdag är det ju dags för Allsång igen och då hoppas vi på att kunna se dig där! Även om Hänt sedan tidigare vet att i värsta fall så har SVT en bestämd ersättare för situationer likt detta.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren.

FOTO: Skärmdump Youtube

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush
Annons