LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Pernillas uppgörelse med Christian: ”Om han tog mig för pengarna, stackarn!”

15 okt, 2024
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer
Det har gått en månad sedan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig för andra gången.
Efter anklagelser reder hon nu ut situationen om pengarna.
– Han får inte så mycket pengar, säger hon i Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

För ungefär månad sedan gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, med sin kärlek Christian Bauer, 58. Bröllopet blev såklart ett väldigt påkostat och lyxigt spektakel och deras kärlek firades under tre dagar i soliga Marbella, Spanien.

Sedan bröllopet ägde rum har kärleksparet Wahlgren/Bauer både hunnit åka på en lyxig smekmånad och komma hem till sina vardagliga rutiner igen – vilket innebär jobb som vanligt för mångsysslaren Pernilla.

Pernilla Wahlgren om att Christian har gift sig för pengarna: "Stackarn"

Förutom att Pernilla är stjärnan i Wahlgrens värld, får vi varje vecka höra henne tillsammans med nära vännen och kollegan Sofia Wistam, 58, i deras gemensamma podd Wahlgren & Wistam.

Där får vi ofta underhållande berättelser och personliga insikter från både Pernilla och Sofia, som gärna delar med sig av vad som sker när de inte står i rampljuset.

Annons

I ett avsnittet av podcasten berättar Pernilla just om en sådan händelse. Hon fick nämligen en mindre trevlig överraskning när ett olustigt brev från ett fan damp ner i hennes brevlåda.

"Hej, du har ej byggt din villa själv. Du är bortskämd. Bauer tog dig för pengarna. Lär dig arbeta. Sluta ljug", står det i brevet som Pernilla läser upp.

Pernilla skrattar sedan och försvarar sig mot "anklagelserna".

– För det första vill jag säga…Har jag sagt att jag har byggt det här huset själv? Jag kan ha taggat lite hantverkare och folk som har byggt det här åt mig. Nej jag har inte byggt det här huset själv så jag ljuger inte, förklarar hon och fortsätter:

– Bauer…Om han tog mig för pengarna…Stackarn om han gjorde det. För vi har ju äktenskapsförord så han får inte så mycket pengar av mig, skrattar Pernilla.

Det står i Pernilla Wahlgren och Christian Bauers äktenskapsförord

När Christian och Pernilla gifte sig för första gången i slutet av 2023 tecknade paret ett äktenskapsförord som lämnades in i sista sekund till skatteverket, något Hänt tidigare har rapporterat om.

Annons

I äktenskapsförordet står det bland annat om Pernilla och Christians egendomar – och hur de båda kommer behålla allt de själva äger om de skulle skilja sig.

”All egendom som envar av oss nu äger samt all egendom som vi i framtiden kommer att förvärva, skall vara vardera makens enskilda egendom vari den andre av oss således inte skall ha någon giftorätt.”, skriver paret och fortsätter:

”Detsamma gäller all egendom som vi kan komma att erhålla genom arv, gåva eller testamente.”

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons