LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernillas och Christians lyxiga bröllopspresenter – oväntade gåvorna från vännerna

16 sep, 2024
Pernillas Wahlgren och Christian Bauer
I helgen gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer igen.
Flertalet bröllopspresenter blev det också, inte minst från Sofia Wistam som gav henne en present som varar livet ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Det är nog ingen som har missat att Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifte sig för andra gången under helgen. Bröllopet gick av stapeln fredagen den 13 september och under tre dagar firades det äkta paret i soliga Marbella, Spanien.

Ceremonin hölls på exklusiva Finca la concepción och ungefär 130 gäster deltog i den stora kärleksfesten. Bland annat var såklart hela Wahlgren/Ingrosso klanen på plats. Även nära vänner och familj till Pernilla och Christian var med och firade.

Pernilla Wahlgren önskade inget i bröllopspresent

Något som hör till bröllop är ju att ha med sig en bröllopspresent. Men faktum är att Pernilla bara önskar sig att man dyker upp. Detta berättade snickaren Emil Grönholm, som har varit med och byggt Pernillas hus, för Hänt innan bröllopet.

Annons

– Alltså de säger ju såklart att de vill att man bara ska komma och att dyka upp är present nog. Men man måste ju ha med sig något, man kan ju inte gå på ett bröllop utan att ha med sig något, sa Emil då.

– Men jag vet inte, jag kanske kan ta något från huset och ge tillbaka det igen. Då kanske hon glömmer bort att hon haft den, tillade han sedan skämtsamt.

Det fick Pernilla Wahlgren och i bröllopspresent

Trots att Pernilla alltså inte önskade sig något blev det allt några bröllopspresenter. Till exempel valde Pernillas nära vänner Peter Jöback och Hanna Hedlund att ge henne en gåva i form av vackert musikframträdande.

"Lycka och välgång i äktenskapet P&C! Vilken dröm att sjunga med dig,” skrev Peter på sin Instagram där han delat med sig av ett klipp från uppträdandet.

Även Pernillas bror Linus Wahlgren valde att ge en sentimental gåva, han sjöng nämligen deras brudvals och höll också ett tal under bröllopet, något Hänt tidigare har rapporterat om.

Annons

Fick en gåva som varar livet ut av Sofia Wistam

Av Pernillas podd-kollega och nära vän Sofia Wistam tillsammans med några andra, fick hon däremot en fysisk gåva – ett körsbärsträd som hon kan plantera i trädgården till hennes nya lyxvilla på Lidingö.

”Vår gåva till er är ett körsbärsträd vid namn Grace Star. Det get mängder av söta mörkröda bär och kommer bli 3-5 meter högt! Ni väljer vart det ska växa. Det ska växa likt er kärlek och blomstra såsom ni gör i varandras sällskap”, skrev Sofia och de andra på det fina kortet till gåvan.

Vad trädet kostade är dock okänt men priserna kan variera mellan 800 och 1300 kronor beroende på sorten och storleken.

Så fina presenter och fina vänner du har Pernilla!

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons