LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Pernillas skräckbesked – sonen Theo Wahlgren till sjukhus

12 sep, 2024
Pernilla Wahlgren och Theo Wahlgren
Pernilla Wahlgren fick ett chock när sonen Theo befann sig på sjukhus på grund av hjärtproblem.
Nu berättar hon skräckhistorian:
– Jag försökte inte visa hur orolig jag var, säger hon i Wahlgrens värld.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Det är alltid fullt upp i Pernilla Wahlgrens, 56, liv. Just nu har hon till exempel fullt upp att förbereda sig för hennes andra bröllop med Christian Bauer, 58, som kommer gå av stapeln i helgen.

Men utöver det är det mycket annat Pernilla måste hålla koll på som mamma till fyra barn – mindre stressigt blir det inte när man får ett chockbesked om att ens son befinner sig på vårdcentralen på grund av hjärtproblem. Något som hon berättar om i det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld.

Theo Wahlgrens hjärtproblem

Det är sedan tidigare känt att Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, 17, har haft problem med hjärtat. I december förra året fick Pernilla bland annat spendera tid på sjukhuset tillsammans med Theo och göra ett ultraljud på hans hjärta. Något Hänt tidigare har rapporterat om.

Annons

”En timme senare återvände jag med ett eget barn som hade efterlängtat tid för ultraljud på hjärtat. ALLT såg bra ut…!!! Bästa julklappen vi kunde få…!”, skrev Pernilla då.

Pernilla Wahlgrens skräckbesked – sonen Theo Wahlgren till sjukhus

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar Pernilla om hur allt började med ett samtal hon fick av Theo, när han befann sig på vårdcentralen även då på grund av hans hjärta.

– Vi var fotade, så mitt i en plåtning ringer han och säger ”Tja mamma jag är på vårdcentralen, jag är här och kollar hjärtat”, berättar Pernilla för nära vännen Hanna Hedlund i programmet.

Det visade sig att Theo hade känt av obehag i hjärtat i över en vecka, men hade valt att inte säga något till mamma Pernilla för än han var på vårdcentralen.

Beskedet som Pernilla och Theo fick, efter att doktorn hade undersökt honom och tagit EKG, var att det fanns en avvikelse på hans hjärta. Vilket självklart gjorde Pernilla väldigt orolig.

Annons

– Vi kom in på sjukhuset och jag försökte hela tiden att inte visa hur orolig jag var, sen gjorde de massa undersökningar och han har en avvikelse på sitt hjärta, säger Pernilla och fortsätter:

– Man blir jätteorolig som mamma, det är alla föräldrars mardröm att det ska hända något med ens barn.

Trots de tråkiga nyheterna försöker Pernilla som vanligt se allt från den ljusa sidan:

– Man vill alltid tänka positivt, det var en oro och vi var oroliga. Men nu känner jag ett lugn. Så det känns otroligt skönt. Sen kommer jag vara kycklingmamma hela tiden ändå, avslutar Pernilla.

FOTO: Skärmdump Max/SVT

Annons