LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Perrellis fina stöd till Katrin efter förlossningen

28 mar, 2017
author Johnny Axelsson
Johnny Axelsson
Katrin Zytomierska berättar nu öppet om den jobbiga tiden efter födseln av hennes son och bloggerskan får stöd av bland andra sångerskan Charlotte Perrelli.
Annons

Den 8 mars i år födde Katrin Zytomierska, 39, sin son som ännu inte fått något namn. Tillsammans med sambon Alexander Klingstedt, 36, och sönerna Ringo, 6, och Rambo, 3, som bloggerskan har med exet Bingo Rimér, har Katrin varit i bebisbubblan som många av oss känner igen oss i. Men nu berättar Katrin att hon precis som tidigare, även denna gång genomgår en jobbig tid.

Tror att jag är manodepressiv på riktigt. Eller så kanske jag håller på att få en förlossningsdepression jag vet inte. Tur att Bingo Rimer tagit killarna så jag får lipa ifred. Inte lämnat lägenheten idag deppigt det med. Tur att jag är en företagsam person och att grymmaste barnmorskan fixade akuttid till psykologen redan imorgon“.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter inlägget på bland annat Katrins Instagram har bloggerskan fått stort stöd av sina läsare. En av dem är sångerskan Charlotte Perrelli, 42, som skriver till Katrin:

Upplevde detsamma med min tredje. Fattade ingenting! Var så lycklig och samtidigt helt förkrossade. Jag grät i dygn och kunde inte sluta…. det värsta jag varit med om. Kände mig så j-la kass som inte bara gick runt på moln.

Vi hoppas att Katrin snart mår bättre. Läs hela inlägget här under bilden.

https://www.instagram.com/p/BSJYJ7mFemU/?hl=sv&taken-by=katrinzytomierska

LÄS OCKSÅ: Sök katrin Katrin Zytomierska i namnkamp med familjen

Foto: IBL

Annons