LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Mystiken kring Peter Forsberg – inte setts till på månader

21 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Hockeystjärnan Peter Forsberg var borta under flera veckor i år när han seglade Över Atlanten med Discovery och gänget.
Men nu verkar Peter Forsberg vara borta igen.
Profilen har nämligen inte uppdaterat sina sociala medier sedan den 21 maj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick seBrand logo
Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick se

Det är säkert många som undrar vad som hänt med 51-åriga Peter "Foppa" Forsberg.

En av världens genom tiderna bästa hockeyspelare, som till slut blev tvungen att lägga rören på hyllan till följd av flera jobbiga fotskador, har frekvent uppdaterat fans om hans liv efter hockeyn på sociala medier. Men något har hänt. Visst har han seglat Över Atlanten och så i 17 dagar, men sedan den 21 maj har hans Instagramkonto lämnats helt utan uppdateringar.

Det går heller inte att kommentera vad han tidigare har lagt upp, då han har stängt av möjligheten för vissa följare att skriva något under hans uppdateringar.

Har Peter ”Foppa” Forsberg tagit en paus från sociala medier?

Tystnaden som har följt efter det uppmärksammade projektet med Discovery över Atlanten har såklart väckt en del spekulationer. Och frågan är om den tidigare hockeyhjälten har valt att dra sig tillbaka från rampljuset, eller i alla fall från sociala medier.

Annons

Att han har begränsat interaktionen på sitt konto har såklart bara förstärkt intrycket av att Forsberg har valt att kliva undan. Men följer man trenden från hans andra inlägg blir det hela faktiskt mer logiskt, ibland brukar han inte uppdatera så mycket. November 2023 kom det upp hela två inlägg, medan då hade han inte uppdaterat förens i juli tidigare.

Så alla Foppa-fans kan nog vara lugna, mer innehåll kommer nog snart igen!

Vad gör Peter ”Foppa” Forsberg nu efter hockeyn?

Trots frånvaron från Instagram jobbar ”Foppa” på för fullt. I maj tidigare i år var han Viaplays expert under hockey-VM och nu är han aktuell i en liknande roll på samma kanal.

Den folkkäre hockeylegenden fortsätter alltså som expert, men nu i ett nytt magasin som istället fokuserar på den nordamerikanska ligan NHL. Det innebär att han återigen kommer vara lite mer synlig, fast i en helt ny roll inom hockeyvärlden.

Forsbergs tystnad på sociala medier bör alltså mer tolkas som ett sundhetstecken! Han jobbar på, vi kommer snart få se mer av honom – men nu som kommentator istället för proffs.

FOTO: TT

Annons