LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Peter Forsbergs lycka med nya partnern – bekräftar allt!

18 okt, 2024
Peter ”Foppa” Forsberg har sina kommande månader på det klara med en helt ny partner vid sin sida!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Drygt ett och ett halv år har passerat sedan Peter ”Foppa” Forsberg, 51, och Nicole Nordins, 37, skilsmässa. Under sina 13 år ihop fick de barnen: Sonen Lennox, 11, dottern Lily, 9, och sonen Diego, 7, som nu alla har sin bas fortsatt i Schweiz.

Efter uppbrottet har Nicole gått vidare i livet med sin Marc Nylander, 34, och Foppa å sin sida har satsat på nya karriärvägar. Inför hockey-VM blev han Viaplays nya expert, och nu kliver han fram ännu ett steg då han fått ett nytt uppdrag på samma kanal!

Det före detta hockeyproffset fortsätter sin resa som expert men nu i ett nytt magasin som fokuserar på den nordamerikanska ligan NHL. Perfekt för Foppa som älskar hockey.

Foppas nya partner bekräftad

I studion kommer han också få en ny partner: Viaplay-profilen Niklas Jihde, 48!

Båda killarna är oerhört taggade på sitt nya uppdrag där de varje måndag- och fredagmorgon kommer bjuda på diskussioner, analyser, samt det senaste från hockeyvärlden:

Foppa kommer vara Niklas Jihdes sidekick i vinter. Jessica Gow

– Det känns jättekul med Viaplays nya show ”Godmorgon NHL!” Jag är riktigt taggad på att åter kliva in i expertrollen. Sen ska det även bli spännande att komma nära NHL igen, en liga som jag har goda minnen ifrån, säger en lycklig Peter till Expressen.

Annons

Nya parhästen tillika programledaren Niklas beskriver nya morgonshowen som ett öppet forum”där vilka gäster som helst ska kunna dyka upp”.

Niklas Jihde hyllar Peter Forsberg i Viaplay

– Det är ett helt nytt koncept, vi vill ta NHL till en ny nivå här hemma i Sverige när det gäller bevakning och komma nära de stora stjärnorna, men även fronta de spelare som vill nå den stora scenen. Vi ska även skapa debatter som präglar hela hockey-Sverige, allt från NHL till hockeyettan. Hos oss får tittarna och lyssnarna även träffa gamla Tre Kronor-hjältar och NHL-stjärnor, säger programledaren Niklas.

Experten Foppa gör sig rättfram i rutan, och inte skräder han med orden heller.

– Som expert ska man vara ärlig. Det tänker jag vara. Jag tänker inte stå och hymla om Tre Kronor inte gjort det bra, har han tidigare sagt i Expressen.

”Godmorgon NHL!” kommer att sändas på måndagar och fredagar klockan 08.30-09.30. Niklas Jihde programleder showen ihop med Jonatan Lindquist.

FOTO: TT

Annons