LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Peter Forsbergs nya förälskelse i Sverige: ”Vill vara där så mycket som möjligt”

11 sep, 2024
Peter Forsberg och ex-hustrun Nicole Nordin har delad vårdnad om barnen i Schweiz.
Nu berättar Foppa om förälskelsen i Sverige – ett drömhus i fjällen.
– Jag vill vara där så mycket som möjligt, säger han till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Settman visar upp frun på röda mattan för första gången: ”Väldigt bra”Brand logo
Peter Settman visar upp frun på röda mattan för första gången: ”Väldigt bra”

Peter "Foppa" Forsberg, 51, är högaktuell i nya säsongen av Över Atlanten där han seglar tillsammans med bland andra Suzanne Reuter, 72, Anders "Ankan" Johansson, 50, och Clara Henry, 30.

Hittills har vi fått se dem kasta loss från Gran canaria och sätta kurs västerut. Men i vanlig ordning stöter de på motgångar. Till exempel så är det något krångel med motorn och i det senaste avsnittet blir deltagare rejält sjösjuka.

För Foppas del har allt gått ganska bra, han tar gärna plats vid rodret och han verkar må helt okej.

Foppas liv i Schweiz efter separationen

De senaste åren har Foppa bott i Schweiz tillsammans med Nicole Nordin, 37. Men i maj 2023 valde de att separera och gå skilda vägar.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.”, skrev Nicole Nordin då i ett inlägg på Instagram.

Annons

Sedan dess har barnen bott kvar i Schweiz och Foppa och Nicole har turats om att ta hand om dem.

– När jag är här nere och har barnen då är det ju barnen som gäller. Nu har de ledigt nästa vecka så då åker vi till Marbella. Tänkte att de skulle avsluta med en liten fotbollsvecka. Typ lite träningsläger fast hemma, sa Peter Forsberg i intervjun med Aftonbladet.

Foppa om förälskelsen i Sverige

I en ny intervju berättar Foppa lite mer om framtiden och hur det egentligen kommer bli med boendesituationen. Det har tidigare rapporterats om Foppas husköp i den jämtländska skidorten Storhogna, någon mil från Vemdalsskalet.

Nu är det ju snart vinter igen och då får Foppa möjligheten att tillbringa tid i sin senaste förälskelse på husfronten. Han beskriver själv köpet som fantastiskt och vill givetvis vara där så mycket som möjligt.

– Det är fantastiskt där. Jag vill vara där så mycket som möjligt, sa han till Expressen.

Huset kostade 10 miljoner och blev därmed 2023 års dyraste husköp i Bergs kommun. Det handlar om ett trevligt nybyggt hus, inget ”schabrak” som Foppa själv uttrycker det.

FOTO: TT

Annons