LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Peter Settman och frun Carmen vill inte ha gemensamma barn: ”Det räcker”

29 sep, 2024
Petter Settman är gift med kärleken Carmen Navis. Peter själv har fyra söner sedan tidigare, men paret har inga barn ihop. Nu berättar makarna om beslutet att inte skaffa gemensamma barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Settman visar upp frun på röda mattan för första gången: ”Väldigt bra”Brand logo
Peter Settman visar upp frun på röda mattan för första gången: ”Väldigt bra”

Peter Settman, 55, och ex-frun Anna Settman valde år 2018 att gå skilda vägar efter 11 år som gifta. En tid senare hittade tv-profilen kärleken igen, denna gång i amerikanskan Carmen Navis, 43.

Peter Settman och Carmen Navis bröllopslycka

Carmen har tidigare bott i Los Angeles, och idag pendlar makarna mellan USA och Sverige. År 2020 förlovade sig Peter och Carmen, och i fjolår gifte de sig under en romantisk bröllopshelg i Toscana.

– Tänk att det nästan har gått ett år. Det känns helt fantastiskt och jag är väldigt kär. Det är underbart och vår relation växer hela tiden, säger Peter till Aftonbladet.

– Bröllopet i Italien var helt underbart och det var ett fantastiskt ställe att gifta sig på. Det var verkligen som en saga. Allt som händer nu är en bonus, fyller Carmen i.

Annons
Peter Settman och Carmen Navis, Grand Hotel firar 150 år. FOTO: Karin Törnblom/TT

Peter Settman och Carmens beslut om att inte skaffa barn

Peter har fyra barn sedan tidigare. Sönerna Oscar, Elis Simon och Erik. Simon och Erik är yngst, och är idag fortfarande i tonåren. Carmen har däremot inte några barn.

Makarna berättar i samma intervju att de nu tagit ett beslut kring huruvida de vill ha gemensamma barn eller inte.

– Jag har inga barn. Men Peters pojkar är mina pojkar och jag älskar dem väldigt mycket. Det räcker för mig och vi älskar att ha vår frihet. För mig har det aldrig känts så viktigt med barn. Men jag gifte mig med Peter och då blev jag också förälskad i hans barn. Allt känns helt komplett, förklarar Carmen.

Annons

– Vi njuter verkligen av livet, instämmer Peter.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons