LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Peter Siepen ljög om sin ålder – så träffade han sin fru: ”Ville hamna med yngre”

25 jul, 2024
Peter Siepen och Anna Svensson
Peter Siepen och Anna Svensson har varit tillsammans i 11 år, men deras relation inleddes på ett något ovanligt sätt.
– Jag sa att jag kanske var 15 år yngre än vad jag var, berättar han för Hänt.
Annons
Norlie & KKV-Sonny dumpad under middagen: ”Det är sant”Brand logo
Norlie & KKV-Sonny dumpad under middagen: ”Det är sant”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Siepen, 61, var en av 90-talets hetaste TV-profiler. Med en mångsidig karriär bakom sig, är han kanske mest känd som programledare på ZTV och TV4. Med program som Palladium top 10 och När & Fjärran.

Nyligen har han även gett ut sin självbiografi, passande nog titulerad Jag, Peter Siepen.

Peter Siepen om relationen med Anna Svensson

Men idag ser livet annorlunda för TV-profilen. Peter beskriver sig själv som en så kallad ”late bloomer”. Vid 52 års ålder blev han pappa för första gången när han och hans sambo Anna Svensson, 46, fick dottern Rio, 8 och tre år senare föddes deras son, Enzo, 5.

– Många med mig hade kanske sett framför sig en evigt glad singel-Siepen – men ack så fel vi hade. Nu är jag inne i babybubblan och älskar det. Det är villkorslös kärlek på högsta nivå, har Peter tidigare sagt till Hänt.

Anna och Peter gifte sig 2018, men har varit tillsammans i 11 år. Nu berättar han för Hänt om hur deras relation började – kanske på ett något okonventionellt sätt.

Annons

Peter Siepen ljög om sin ålder: ”15 år yngre”

Det började på en dejtingapp, som Peter fick hjälp med att sätta upp av en nära vän. Men, det lilla kruxet var att han på sin profil utgav sig för att vara 15 år yngre än han faktiskt var. Enligt honom var detta en idé eftersom han ville skaffa en familj.

– Om det fanns någon underliggande tanke, eller ja vilket det fanns, att skaffa barn. Så spelar vi inte riktigt på samma planhalva kvinnor och män alltså. När det kommer till att skaffa barn i lite högre ålder, säger Peter till Hänt och fortsätter:

– Så det var därför jag skrev att jag kanske var 15 år yngre eller så, så jag kom in i det åldersspannet. Med tanke på att jag ville hamna med yngre då.

Var det så ni träffades alltså?

– Ja precis, eller typ. Anna kom hem från London och hade inte så höga tankar på den svenska mannen jämfört med de i England. Men då kom hon ihåg att det var två personer i Sverige som verkligen gjorde intryck på henne. Jag var den ena och Ola Salo var den andra, förklarar han.

Annons

Och av ett rent sammanträffade hittade Annas vän senare Peters profil på dejtingappen och visade den för Anna.

– Av en slump hade hennes kompis varit inne på den här dejtingappen och visade min profil för Anna och det ena gav det andra och sen träffades vi. Resten är historia.

Visste Anna hur gammal du faktiskt var, med tanke på att du hade angett en annan ålder på dejtingprofilen?

– Jo men det tror jag. Jag har aldrig egentligen haft några problem med att visa min ålder, säger Peter och skrattar.

Peter förklarar vidare att de idag lever lyckligt tillsammans. Han berättar de just nu njuter av en semester med hela familjen i deras sommarhus utanför Marbella. Allt verkar alltså ha fallit på plats till slut!

FOTO: Skärmbild/Youtube

Annons