LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Petra Malm förstörd under Robinson – det hände bakom kulisserna: ”Gråtit så mycket”

14 okt, 2024
petra malm på robinson ön
Petra Malm leder höstens Robinson som nu äntligen är i gång – och det med råge!
– Jag har nog aldrig gråtit så mycket, säger programledaren i TV4 inför premiären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!Brand logo
Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!

Äntligen är Robinson tillbaka! Istället för det klassiska upplägget med två lag är det i år tre formationer som tävlar om att plats på ön. Det lag som förlorar åker ut och skickas till Gränslandet, där de får tävla om att ta sig tillbaka.

– Det här gör att konkurrensen deltagarna emellan blir större än någonsin. Det gäller verkligen att både visa sig stark och spela sina kort rätt i det sociala spelet, sade programledaren Petra Malm, 47, i ett pressmeddelande inför premiären.

Därför har Robinson tre lag och inte två – så funkar Gränslandet

När Petra besöker Nyhetsmorgon under måndagsmorgonen berättar hon glatt om det nya upplägget, som ämnar att styrka intresset för just Gränslandet. När som helst kan laget som hamnat där ta sig tillbaka till Robinson-ön.

Annons

– Det tycker jag känns jätteroligt, för man verkligen höjer statusen på Gränslandet. Tidigare har ju den varit lite i skymundan men så är det inte. De är hela tiden där och sparkar de övriga deltagarna lite i baken. Så här ”Vill ni inte det här så kommer vi och tar plats!”, säger programledaren i programmet.

Något som helt klart verkar ha ökat pressen på deltagarna. I intervjun understryker Petra vidare att säsongen således är fylld med känslosamma utspel, något som även kom att påverka henne.

Petra Malm om svåra stunderna i Robinson: ”Otroligt berörd”

– Jag har nog aldrig gråtit så mycket som den här säsongen, av ren kärlek till deltagarna. Man lider med dem, man förstår dem, man ser vad de går igenom. Man blir otroligt berörd. Otroligt berörd.

Att utmaningarna ibland blir för mycket för flera står klart redan i första avsnittet. Tävlingen då deltagarna inlåsta i en bur sänks ned under vatten är mer än vad många klarar av, något Petra tycker är synd.

– Det här blir ju en rivstart för dem. Och jag vet ju att de klarar av det här, och ibland är det så sorgligt att se att de inte tror på de själva. Så det här blir ju verkligen ”kolla vad jag klarar av”. Så förhoppningsvis fick nog de flesta otroligt höjt självförtroende, förutom några få då. De övriga förstod nog att ”oj, jag överlevde det här. Vad jag kan göra grejer”, förklarar hon vidare.

Tuffa tävlingen i Robinson
Tuffa utmaningen i säsongens Robinson.

FOTO: TV4

Annons