LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Petra Mede petas från tv – förnedrande anledningen!

30 sep, 2024
Petra Mede Let's dance
Let's dance kommer tillbaka i rutan – men med vilka?
Flera av tidigare nyckelroller har blivit petade och nu avslöjar en källa med god insyn till Expressen att så nog bli fallet även för Petra Mede.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”Brand logo
Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”

Det börjar dra ihop sig till det att TV4:s Let's dance åter tar plats i tv-tablån! Efter en längre paus pekar allt mot att nypremiären sker våren 2025. Detta enligt jurymedlemmen Tony Irving, 48, som är den enda den enda av jurymedlemmarna som kanalen valt att behålla.

Övriga två tredjedelar av juryn Dermot Clemenger, 51, och Ann Wilson, 56, är petade. Även David Lindgren, 38, meddelade i augusti till Hänt att han inte blir förlängd som programledare.

– Ja det låter som att Let's dance kommer tillbaka. Men jag vet att jag inte kommer vara med. De har ringt till mig redan och sagt att de kommer gå en annan väg, sade David då till Hänt.

Forna programledaren hade då ingen insyn i vem som skulle komma att ersätta honom.

Annons

– Alltså det var ju jag och Petra (Mede) och sen Kristin(Kaspersen). Men jag körde ju det i tre år och hade skitkul så det blir spännande att se vad de ska göra, vad de går för väg.

Kristin blir det dock inte heller. Det berättade hon tidigare i en intervju med Hänt. Huruvida Petra blir kvar visste programledaren inte heller.

– Jag har verkligen ingen aning! Men det var ju hon som hade programmet, jag hoppade bara in, sade Kristin då.

Programledarna David Lindgren och Petra Mede med domarna Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving Semifinal, Let's Dance 2022.
Programledarna David Lindgren och Petra Mede med domarna Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving Semifinal, Let's Dance 2022. FOTO: Karin Törnblom/TT

Källan avslöjar: Petra Mede petas från Let's dance

Nu framkommer nya uppgifter om att Petra Mede troligtvis inte heller blir förlängd. Det är en förtrolig källa som ger beskedet att kanalen ämnar att föryngra programmet till Expressen.

Petra kan alltså ses som ”gammal” i sammanhanget, vilket minst sagt kan ses som förnedrande..

– Petra Mede är inte att föryngra, säger källan till tidningen.

Kanalen vill dock inte uttala sig om huruvida detta är sant.

”Vi kan varken bekräfta eller dementera uppgifterna i dagsläget, vi kommer återkomma om hur Let’s dance når TV4-publiken igen”, skriver programkommunikationschef Ina Kokalari i ett meddelande till Expressen.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons