ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

PH-deltagarnas galna bråk – bortklippta scenerna: ”Folk där hemma hade tappat hakan”

09 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
author Venus Soltani
Venus Soltani
När du väl har öppnat Pandoras Ask går den inte att stänga.
Och ja, visst har Paradise Hotel levererat ett par storslagna bråk under de 16 säsonger som tv-programmet har sänts.
Men frågan är om inte bråket mellan Diana Moseni och Moa Melin tar priset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paradise hotel-Diana: Diego är snyggastBrand logo
Paradise hotel-Diana: Diego är snyggast

Den svenska dokusåpan Paradise Hotel är inne på sin 16 säsong. Och det skandalomsusade tv-programmet är sannerligen ”tillbaka” med ett bang.

Med kombinationen – äldre, erfarna deltagare blandat med hetlevrade junisar – är det som upplagt för kärlek, galna fester och bråk.

– Det är dags för Pandoras Ask. Och jag ska grilla, säger Diana Moseni drygt tio minuter in i Paradise Hotels femtonde avsnitt.

Diana Moseni, 31, är en av alla tidigare deltagare, en ”All-Star” som gästerna själva kallar det. Hon har redan lyckats ta ett fast grepp om huset och som tittare får man intrycket av att det är hennes pipa som gruppen följer. Och än så länge är hela gruppen bara en enda stor pakt – som går emot varje ny deltagare som äntrar huset.

Annons

Moa Melin, 24, är en av de nya tjejerna i programmet, en ”Rookie” som har varit med från säsongens start, och hon har minst sagt hunnit tröttnat på att Diana är den som styr och ställer i huset.

– Jag är livrädd för Diana, hon kommer vara hämndlysten så in i helvete, säger Moa i programmet.

Och i Pandoras Ask, segmentet där deltagarna har möjlighet att ställa varandra anonyma frågor och mot väggen, ryker de två deltagarna ihop.

Det handlar Paradise Hotel-deltagarnas storbråk om

Storbråket i Paradise Hotel inleds när Moa anklagar en manlig deltagare som Diana lierar sig med för att vara den mest falska på hotellet. Det får den manliga deltagarens partner Amanda Fransson att tappa det totalt:

– Hade du tagit fem minuter och lugnat ner din fucking attityd... Jag skriker inte, kompis. Vänta tills jag skriker, säger Amanda som till slut skriker:

– Håll käft när jag pratar, fattar du...

– Du har en liten jävla hjärncell, och den kämpar så jävla hårt. Du är så jävla tappad.

Annons

En bekant röst hörs kliva emellan:

– Moa, du har tappat det i dag, säger Diana.

Diana berättar för Hänt om storbråket: ”Ångrar att jag inte gick på hårdare”

Bland annat anklagar Diana Moa för att snacka skit om alla samtidigt som Moa skriker tillbaka att hon är falsk och borde bete sig annorlunda som nyligen 30 år fyllda:

– Du ska ju vara 30, så du kanske kan börja lyssna.

– Håll käften och säg vad du ska säga, din lilla snorunge, svarar Diana.

Till Hänt berättar nu Diana om bråket med Moa och hur vi tittare inte får ta del av allt.

Vad är det vi inte får se då?

– Jag står för allt jag sa i avsnittet och ångrar att jag inte gick på hårdare. Jag höjde inte ens rösten mot Moa, säger Diana och fortsätter:

– Moa gallskrek tidigare på Amanda som bara undrade hur hon mådde, det får ni inte se. Ni får inte se hur Moa försöker slänga ut sin egen partner, de tar inte med alla gånger då jag försöker fråga Moa hur hon mår, de visas inte när Moa säger fula saker och produktionen tvingas rycka in och pausa Pandoras Ask.

Annons

Diana säger också till Hänt att produktionsbolaget har klippt henne och situationerna runt om henne ”för att skapa stämning” med hjälp av mörk musik och vinklar på Diana underifrån.

– Det är klippt till Moas fördel, hade folk där hemma sett det som klippts bort hade de tappat hakan.

Viaplay svarar på Dianas anklagelser: ”Ingen agenda”

I ett mejl ger Viaplays presschef Susanne Nylén svar på Dianas anklagelser och huruvida de gick in och avbröt bråket:

”Produktionen gick in och bad deltagarna att hålla en mer god ton mot varandra vid några tillfällen när det blev en för hätsk diskussion. Det var många starka känslor som kom fram under Pandoras Ask och alla deltagarna fångades upp efteråt av produktionen för samtal, så som vi alltid gör. Vår uppfattning är att deltagarna kände att de fick det stöd de behövde. Paradise Hotel filmas dygnet runt och blir sedan tre avsnitt per vecka så av förklarliga skäl finns det inte utrymme att få med alla nyanser av skeenden eller kunna fånga upp allt. Det finns ingen agenda kring hur deltagarna framställs.”

Hänt har även sökt Moa Melin för en kommentar.

FOTO: Viaplay

Annons