LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

PH-Tarzan om sin kändiscrush: "Finns inget negativt med henne"

22 nov, 2016
author Linnéa Geijer
Linnéa Geijer
I ett klipp på Youtube berättar Paradise Hotel-Tarzan om kärleken till världsstjärnan.
Annons

I en video på sin nystartade Youtube-kanal har Paradise Hotel-deltagaren Jiar “Tarzan” Raza, 21, tagit tillfället i akt och svarat på frågor från sina fans. Och medan han inte blygs över att såga vissa av frågorna är han även noga med att förklara när en av dem faller honom i smaken. Bland dessa finner vi frågan: Vem är din kändis-förälskelse?

– Jag ska vara ärlig med er. Redan innan Zara Larsson blev stor har jag alltid tyckt att det var något speciellt med henne, säger han i klippet.

skarmavbild-2016-11-22-kl-15-37-32

Och trots att han gillar Zara, 18, väldigt mycket kan han ändå förstå att det finns delade åsikter om den unga artisten:

Annons

– Många har väldigt starka tankar, både positiva och negativa, om Zara Larsson, men i mitt fall så kan det inte vara negativt för tjejen står upp för sig själv säger han och tillägger:

– Zara, she doesn’t give a shit, vill hon fucka dig, då fuckar hon dig. Zara Larsson är officiellt min kändis- crush. Hon är tung faktiskt. Hon är brutal.

Tarzan förklarar att det är en egenskap som han gillar hos alla, oavsett kön:

– Om du står upp för dig själv och din sak och är speciell på ditt sätt, alltså goddamn. Då har du min uppmärksamhet, då ser jag dig.

Annons

Se hela klippet nedan:

LÄS OCKSÅ: Paradise Hotel-Tarzan: ”Jag är väldigt aggressiv i sängen”

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons