LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Phillipe Cohen ger upp efter okända kampen: ”Jag har valt att lämna”

27 aug, 2024
Foto: TT och Youtube
Bianca Ingrossos ex Phillipe Cohen berättar om ett tufft beslut.
”Ibland tar livet sina vändningar”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"Brand logo
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"

Krögaren och restaurangägaren Phillipe Cohen, 30, var under flera år tillsammans med Bianca Ingrosso, 29. I början av deras förhållande kunde han ofta skymtas i köket i Biancas vloggar på Youtube. I dag har han även en egen Youtubekanal där han delar med sig av recept och matlagning. Trots att Bianca och Phillipe har gått skilda vägar verkar de ha en fortsatt fin relation till varandra.

Han har även funnit kärleken på nytt i flickvännen Rebecca Lindbergh Thor, 27, och paret har sedan sommaren 2023 delat med sig av sin kärlek på sociala medier. På Instagram visar de ofta upp mysiga parkvällar och restaurangbesök.

2021 slog han upp dörrarna till restaurangen Ted på Grev Turegatan i Stockholm. Namnet Ted kom från hans älskade hund. Östermalmshaket serverar mat med sydeuropeisk touch och har snabbt seglat upp som ett populärt vattenhål i Stockholm.

– Vi vill inte nischa oss för mycket, men vi tycker väldigt mycket om Europa både när det gäller mat och vin. Andra rätter, som till exempel våra grillade vindruvor med fetaost, mynta och hemgjord peperoncinoolja har en liten vibe av Tel Aviv, vars matscen vi gillar, berättade Cohen i en intervju med White Guide.

Phillipe har även restaurangen Posto Pasta i Stockholm.

Annons

Phillipe Cohen lämnar – berättar om tuffa beslutet

För några veckor sedan kom Phillipe dock med ett besked rörande restaurangen. I ett Instagram-inlägg förklarar han att hans tid på Ted har kommit till sitt slut.

"Ibland tar livet sina vändningar och så här snart tre år sedan öppning av Ted har jag nu valt att lämna restaurangen som ägare. Ted kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta som den första restaurangen jag öppnade," skriver han.


Han fortsätter:

"Det har varit mycket hårt arbete och slit, men det har också öppnat dörrar till mitt absoluta favorit jobb, vilket är att få jobba inom restaurangbranschen. Trots dess utmaningar är det en bransch jag älskar och kommer fortsätta att satsa på, bland annat med Posto.Så, mot nya drömmar och möjligheter och ett stort tack till alla kollegor och gäster som varit på Ted genom åren - Ni är bäst"

Foto: Karin Törnblom/TT och Youtube

Annons