LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Pingis-Truls tydliga besked om flickvännen Leah: "Plötsligt tar det slut!"

26 sep, 2024
Truls Möregårdh och Leah Muskantor
Truls Möregårdh och flickvännen Leah Muskantor är separerade.
Anledningen bakom beslutet är väl genomtänkt.
– Plötsligt tar det slut, säger Truls till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?Brand logo
William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?

Truls Möregårdh, 22, har blivit ett världskänt namn efter sin stora insats i OS under sommaren. Efter sina två silvermedaljer har mer eller mindre hela världen blivit besatta av den unga pingisspelaren och hans framgångar.

Det är heller inte bara pingisen Truls håller kär – utan också flickvännen Leah Muskantor, 19, som han har varit tillsammans med i många år. Men trots det långa förhållandet har kärleksparet valt att bo isär. Detta då de vill undvika att ta förhastade beslut i förhållandet.

Därför bor Truls Möregårdh inte med flickvännen

Nyligen slog Truls till på en lägenhet i Malmö, efter att ha vuxit upp i Eslöv hemma hos föräldrarna. I en intervju med Expressen berättar han om hur bra han trivs i sitt nya hem.

Annons

– Jag trivs jättebra hittills. Jag har precis fått in en liten soffa och grejer. Så det känns väldigt bra, säger han till tidningen.

Men Leah bor däremot kvar i Eslöv, något Truls menar är på grund av att de inte vill gå för snabbt fram.

– Vi har inte varit tillsammans så länge och man har sett väldigt många par i vår ålder som flyttar ihop snabbt och det går fort och helt plötsligt tar det slut, förklarar Truls och fortsätter:

– Så vi har valt att gå en långsammare väg. Vi känner oss trygga med det. Det är nära mellan Malmö och Eslöv och vi träffas varje dag, förklarar han för samma tidning.

Leah håller också på med tennis precis som Truls. Hon är rankad topp åtta bland kvinnliga bord­tennisspelare i Sverige och hon har bland annat vunnit SM i mixdubbel tillsammans med Truls.

Paret har varit tidigare öppna med att de är vana vid att ha ett distansförhållande och tycker att det passar dem eftersom de båda är aktiva inom en sport som kräver många resor.

FOTO: TT / SKÄRMDUMP TV4

Annons