Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Prins Harry djupt oroad för Meghan: "Säker på att det går att laga"

27 jul, 2018
AvLotta Gray
Osämjan mellan Meghan Markle och hennes pappa Thomas verkar inte lägga sig. Nu kliver maken prins Harry in och styr ett hemligt möte mellan dem båda
Annons

Det har väl inte undgått någon att Meghan Markle, 36, och prins Harry, 33, gifte sig under pompa och ståt i våras.

Annons:ANNONS Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Någon som inte deltog på bröllopet var Meghan pappa, Thomas, då relationen mellan dem varit frostig. Det är något som Harry nu gett sig sjutton på att reparera. Han försöker få till ett möte mellan sin svärfar och fru.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han verkar vara säker på att det går att laga och försöker få till ett möte i oktober i Kalifornien då de är på Invictusspelen som går av stapeln i Australien och nya Zeeland. På vägen hem tänkte de besöka Meghans mamma och då vill prins Harry se till att hennes pappa kommer också, berättar Hollywoodlife.

Det är efter att Thomas varit så klantig och berättar om pikanta saker inför pressen som Meghan har tagit ett rejält avstånd från sin far.

Harry, som vet hur det är att förlora en förälder, tycker det är viktigt att sammanföra dem båda och tycker det är bra om de kan sitta ner och reda ut saker och känner att han har en del av ansvaret i det hela.

Hade Meghan gift sig med en vanlig kille, hade inte denna schism  uppstått. Nu håller världen spänt andan på att en försoning kan komma och att prins Harry har redan insett det de flesta andra vet, happy wife, happy life.

LÄS OCKSÅ: Efter nya bilderna på Meghan Markle – pappans stora oro: ”Smärtsamt”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge i tårar – nu ber hennes pappa om ursäkt

Foto: IBL

Annons