LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Programledaren Amie borta från Bachelor – anledningen bakom

10 okt, 2024
Bachelor 2024 programleds av tv-profilen Amie Bramme Sey. Men de senaste två veckorna har Amie inte synts till alls. För Hänt avslöjar tv-profilen anledningen bakom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se röttBrand logo
Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se rött

En ny säsong av Bachelor 2024 är i full rullning och det är som bekant killarna Stephane Frick, 35, och Rasmus Allard, 30, som söker kärleken i årets säsong.

Men för en av dem vet vi redan hur äventyret slutar. Rasmus blev nämligen pappa i somras ihop med flickvännen Hanna Bilén, 31. Hur det går för Stephane återstår dock att se. Han och Rasmus ska dejta ett gäng tjejer i programmet i hopp om att hitta den rätta.

Programledare för säsongen är tv-profilen Amie Bramme Sey, 37. Amie har tidigare programlett flera galor, så som Grammis och Guldbaggegalan, och vi har även sett henne som sidekick i Idol.

Amie Bramme Sey syns inte i Bachelor

Men under hösten tar Amie alltså återigen plats i tv-rutorna i Bachelor. Däremot har vi inte fått se speciellt mycket av henne.

Annons

I skrivande stund är programmet nämligen inne i vecka tre, och de två senaste veckorna har tittarna inte fått se en blund av programledaren. Inte ens under rosceremonierna har Amie dykt upp, förutom under den första veckan.

I vanliga fall brukar programledaren alltid delta i rosceremonierna, både inledande under minglet och avslutande där rosorna ska delas ut.

Programledarens svar: ”Kommer dyka upp i programmet snart”

Men varför saknas då Amie i programmet?

När Hänt når tv-profilen klargör hon.

”Jag kommer dyka upp i programmet snart igen.”, skriver Amie i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Det är bara så upplägget är denna säsong. Jag kommer vara med i majoriteten av alla program”

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons