LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Programledaren bortplockad från TV4 igen – får inte synas i rutan längre

16 aug, 2024
Den senaste tiden har vi kunnat se Filip Stiller Borowicz i både Nyhetsmorgon och Efter fem.
Nu berättar han om varför han försvinner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TV4-Filip Stiller avslöjar: Så träffade han pojkvännenBrand logo
TV4-Filip Stiller avslöjar: Så träffade han pojkvännen

Nyhetsankaret och före detta konståkaren Filip Stiller Borowicz, 42, syns ofta i TV4. Under sommaren har han även dykt upp i Efter fem och i Nyhetsmorgon.

Det var i början av 2023 som Filip blev ett av de fasta nyhetsankarna i Efter fem-gänget, som leds av Tilde de Paula Eby och Anna Brolin och även består av Maximilian Artell, Axel Pileby, Henrik Alsterdal. Tittarna blev då vana vid att se Filip läsa upp nyheterna i det populära nyhetsprogrammet.

Därför petades Filip som programledare i Efter fem

Men vid årskiftet försvann Filip från tv-rutan i Efter fem. När Hänt då pratade med honom förklarade Filip att det berodde på TV4:s omorganisation.

– Jag har fått börja som redaktör nu, efter årsskiftet. Och det har ju varit tufft för jag har inte haft den rollen så mycket förut. Jag har framför allt varit programledare tidigare, sa Filip om situationen och fortsatte:

Annons

– Det är ju på grund av nedskärningarna i höstas som det blev så. De hade då färre programledarplatser kvar. Så att jag fick tyvärr lämna min, eftersom jag var på nyheterna. Så jag blev flyttad till att bli redaktör för Efter fem.

Under sommaren har han dock dykt upp med jämna mellanrum i programmet, vilket har fått många att hoppas att han ska återfå sin roll som programledare. Dessutom har han ibland hoppat in i Nyhetsmorgon.

Filip Stiller Borowicz besked – nu försvinner han igen

Nu kommer Filip han med ett tråkigt besked.

Som det ser ut nu ligger mitt schema som redaktör och researcher på Efter Fem. Men jag har också ett del inhopp som programledare. Och det kan bli fler, som i måndags när Henrik var tvungen att vara borta och jag fick kliva in", skriver Filip i ett meddelande till Hänt.

Gällande Nyhetsmorgon skriver Filip:

”Nyhetsmorgon var bara ett sommar-inhopp", skriver Filip.

Foto: TV4

Annons