LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Puma Swedes oro efter sjukdomsbeskedet – rädd att pojkvännen smittats

12 sep, 2024
Puma Swede
Puma Swede gästar podcasten Brottarbröder.
Där avslöjar porrstjärnan hur mycket pengar hon egentligen tjänar – och berättar om en tid då hon var orolig att hon drabbats av hiv.
– Det var världens panik, säger hon i podden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Livbom avslöjar flörten med kända fotbollsspelarenBrand logo
Sonja Livbom avslöjar flörten med kända fotbollsspelaren

När Johanna Jussinniemi, 47, var 27 år gammal spelade hon in sin första porrfilm. Där och då föddes Puma Swede, som kom att bli Sveriges i särklass mest kända internationella porrstjärna.

– Det här en av de få branscher där tjejen alltid tjänar mer än killen, säger hon i podcasten Brottarbröder.

Så mycket pengar tjänade Puma Swede på porrfilmer

Puma förklarar att branschen har förändrats mycket sedan hon spelade in sin första film. Förut behövde man köpa eller hyra filmer och idag väljer de flesta att streama porr.

– Innan Onlyfans och Pornhub fanns så satte man sin avgift ihop med sin agentur. Jag tog mellan 800 och 1 000 dollar för att spela in en lesbisk scen, 2 000 för en ”boy girl”-scen och så gick det upp om de la till en till kille, eller analt, förklarar hon och fortsätter sedan:

Annons

– När alla sajter kom ville man inte längre betala så höga summor för man drog inte in lika mycket pengar på en scen. Folk köpte inte dvd utan man kunde ladda ner gratis.

Drog in 100 000 kronor på ett Onlyfans-klipp

Numera använder Puma Swede Onlyfans eftersom hon tjänar mer pengar och slipper en agentur.

– Istället för att jag ska behöva vara på en filminspelning en hel dag så kan jag sitta hemma i soffan och dra in trippelt så mycket pengar. Det finns inga mellanhänder. Numera behöver jag inte lämna hemmet. För mig passar det väldigt bra eftersom jag kan jobba varifrån jag vill. Jag tjänar väldigt bra.

I en annan intervju med Intimt med Björken avslöjar Puma att hon som mest har fått 9 000 dollar för en video på Onlyfans, vilket är ungefär 100 000 svenska kronor. I vanliga fall tar hon cirka 1 000 kronor per minut.

Eero Hannukainen/TT

Puma Swedes oro för pojkvännen

Det finns såklart nackdelar med det här yrket, vilket Puma är noga med att poängtera. En av dessa är att man kan drabbas av diverse könssjukdomar. Puma minns tillbaka till en tid då hon var enormt orolig för detta.

Annons

– Det blev ett hiv-utbrott, vi hade fem fall på ett år. Just då hade jag pojkvän och det blev ju världens stress. Jag hade precis spelat in en film och så får jag ett mejl om att de har stängt ner hela branschen för att någon har testat sig positivt för hiv. Jag får gåshud när jag pratar om det.

– Det var världens panik, det var jävligt jobbigt att behöva vänta på resultatet. Jag hade också legat med min kille och tänkte ”tänk om jag har smittat honom, han har inte ens varit med i det här”.

Oron ledde till att Puma Swede tog en längre paus från jobbet som porrstjärna.

Allt vi vet om Puma Swedes kärleksliv

Det är lite oklart om Puma har en partner idag eller inte. Den senaste informationen vi kan hitta om hennes kärleksliv är från en intervju med Expressen 2021, där hon berättade att hon levde ihop med Andrew, 41, i Puerto Rico. De hade då varit ett par i nio år.

– Jag prövade att ha en relation med en som har samma yrke men det gick åt helvete, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Att faktiskt vara tillsammans med någon som inte är i samma bransch det funkar bra, säger hon.

Huruvida Andrew och Puma Swede fortfarande är ett par är oklart.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons