LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Realityprofilen visar upp gravidmagen – följarnas förvirring: ”Blir du ensamstående?”

22 aug, 2024
Erica Lindberg
Realityprofilen Erica Lindberg ska bli mamma!
Men det är en fråga som alla undrar: Gör hon det här ensam?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Erica Lindberg, 28, slog igenom i Paradise Hotel 2020. Där fann hon kärleken i Patrik Ekblom, 34. De blev kära under inspelningen och kärleken spirade även efter de hade kommit tillbaka till Sverige – där de senare bekräftade att de var ett par. Men kärleksagan varade inte för alltid och för drygt två år sedan meddelade Erica att paret hade valt att gå skilda vägar.

”Som många av er kanske redan har förstått så är jag och Patrik inte tillsammans längre. Detta är ett gemensamt beslut och inget särskilt har hänt utan ibland fungerar man bättre utan att vara i en kärleksrelation. Vi har lärt oss mycket av varandra under dessa år, och vi är så glada att ni har velat följa oss genom företagande, investering, på youtube och husköp.”, skrev Erica då och avslutade:

Annons

”Vi vill förstås att ni visar respekt och inte ställer följdfrågor. Vår resa tar inte slut här, den får bara en annan destination.”

Erica Lindberg ska bli mamma för första gången

Idag ser vardagen annorlunda ut för Erica. Under sommaren har hon varit på semester, sportat och fyllt år, något vi har fått se på hennes Instagram. Men nyligen delade Erica med sig något stort, lyckligt och förvånade – hon ska nämligen bli mamma!

Erica delade den glada nyheten genom att publicera en somrig bild från stranden där hon håller om sin mage, och i kommentarsfältet strömmar hyllningar in från hennes följare.

"Men åh så roligt , stort Grattis!", skriver en följare.

"Finaste gåvan man kan få och jag vågar lova, att du kommer bli en helt underbar mamma", skriver en annan.

Många undrar: Vem är pappan?

Men förutom glädjen finns det också många frågor. Eftersom Erica verkar vara utan partner, undrar många: Vem är det som är pappan? I kommentarsfältet spekuleras det fritt kring om Erica gör denna resa som ensamstående.

Annons

Blir du ensamstående mamma?, frågar en person.

”Finns det någon pappa med i bilden? Oavsett om det finns det eller inte, så är du så vacker”, skriver en annan.

Vem är din kille????, frågar en tredje.

Är pappan involverad?”, frågar ytterligare en.

I ett inlägg som hon delar på sin story förklarar hon att det har varit en jobbig resa för henne:

"Verkligheten helt enkelt. Det är inte lätt när man känner att hjärtat går sönder. Nu vill jag bara finna den styrka jag vet att jag har inom mig till att förbereda mig så mycket jag kan inför mini me’s ankomst. Snart är den lilla personen här som jag ska skydda från allt ont i världen.", skriver hon och fortsätter:

"Det är tufft att gå igenom en graviditet. Jag har inte känt så mycket någonsin som jag gör nu. Men jag har vänner & familj runt omkring mig som får mig att känna mig mindre ensam och det är jag så tacksam för", avslutar hon.

Erica har själv inte kommenterat spekulationerna ännu, men har sagt att hon ska göra en frågestund där hon ska svara på alla frågor.

Hänt har sökt Erica Lindberg för en kommentar.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons