LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Här råkar Renée Nyberg avslöja det privata – intima detaljerna

24 aug, 2024
Renée nyberg david hellenius
De eminenta programledarna och äkta makarna Renée Nyberg och David Hellenius syns äntligen i rutan igen!
Denna gång tillsammans – och då avslöjas både ett och annat...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?Brand logo
Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?

Tv-premiärerna har börjat avlösa varandra, något som TV4 vill göra tydligt med sitt extrainsatta Hellenius hörna special. Som vanligt är det David Hellenius, 50, som leder oss genom kanalens alla höstens sevärdheter och höjdpunkter. På plats i studion är bland andra Mia Skäringer, Dregen, Arja Saijonmaa, Alexandra Rapaport, Alba August och Tomas Ledin.

För att inte nämna frugan och tillika programledarstjärnan Renée Nyberg, 57, som gästar samtidigt som Ledin – eftersom han först ut att gästa hennes TV4-program Vilket liv, vilket har premiär under söndagen.

Stämningen när de tre pratar blir snabbt fnissig och plötsligt kommer Renée med ett intimt avslöjande i sändningen. Det är efter David frågar henne varför just Tomas är en sådan person man vill lyfta i hyllningsprogrammet.

Annons

David Hellenius och Reneé Nybergs oblyga avslöjande: ”Hånglat till...”

– Men Tomas Ledin, han har ju skrivit soundtracket till alla våras liv i princip! Jag menar, till och med du och jag har väl hånglat till Inatt är jag din?, svarar Renée och pekar mot sin make.

– Ja, det har vi, ja, erkänner David till Tomas Ledins stora glädje.

– Ja, men det har väl alla! Utbrister Renée och tittar ut över publiken.

Då kontrar David med ett skämt på sin egen bekostnad:

– Också tyvärr till Den är lite för kort, vilket får hela studion att brista ut i skratt.

Tomas Ledin har inte gjort en låt med det namnet, men vi antar att det är en blinkning till dunderhiten Sommaren är kort.

Det blev fnissig stämning i studion under lördagens <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Hellenius hörna special</span>.

Idag har paret varit ihop i över 20 års tid. Det verkar framförallt ha varit Davids utstrålning och humor som vann över Renée, enligt henne själv.

– ”Vilken jävla kul typ”, tänkte jag och hade aldrig sett honom förut, och frågade om han ville vara min sidekick i ett nytt tv-program jag skulle göra, berättade Renée när hon gästade Carina Bergfeldt förra året, om hur det gick till när de först träffades.

FOTO: TV4

Annons