LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntBäst i test

Kaoset under Farmen-inspelningen – Anna Brolin tvingas tänka om: ”Det slår aldrig fel”

13 jul, 2024
Anna Brolin under inspelning av Farmen och Anna Brolin i Efter fem.
Inspelningarna av Farmen 2025 är i full gång.
Även denna gång är det en tuff process då den senaste tidens regnkaos ställer till det.
– Nu öppnar sig himmelen igen, säger programledaren Anna Brolin på sin Instagram.
Annons
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

Inspelningarna av Farmen 2025 är i full gång på gården i Skillingaryd. Programledare är som vanligt TV4-profilen Anna Brolin, 44, som också syns i Efter fem flera gånger i veckan.

Det folkkära realityprogrammet går ut på att deltagarna placeras ut på en bondgård i Småland, där ska de klara sig på egen hand utan alla moderna bekvämligheter såsom vatten, el och tekniska hjälpmedel. Under tiden tävlar deltagarna i diverse tvekamper tills en person slutligen står som vinnare.

Men precis som tidigare år stöter inspelningen av programmet på flera problem.

Farmen-inspelningarnas motgångar

Hänt har tidigare rapporterat om Anna Brolins oro för Farmen-deltagarna med tanke på sommarens mygginvasion.

– Experter larmar. De varnar för skogsmygg. Det är extra mycket i år. Och det hajar man till på kan jag meddela, för där i de småländska våta skogarna så är det redan sjukt mycket mygg som det är. Jag förstår inte hur det nu kan vara dubbelt så mycket, har Anna sagt till Expressen.

Annons

Mitt under inspelningarna av senaste säsongen av Farmen, som spelades in sommaren 2023, skakades också Sverige av stormen Hans. Det gjorde att man fick tänka om under inspelningarna.

Och i år är det ännu ett regnoväder som ställer till det! De senaste dagarna har regnkaos och översvämningar i Småland tagit stor plats i media.

Regnkaoset under Farmen-inspelningen: ”Alla är glada utom vi”

På sin Instagramstory har Anna Brolin lagt ut en video med sin Farmen-kollega Per, där hon säger att det inte är många regnfria dagar i den småländska djungeln, men att vilt, grönt och naturen får sitt.

– Alla är glada utom vi, svarar Per.
– Kanske att farmarna tycker det är lite tufft också, eventuellt. Nu öppnar sig himlen igen! Det slår aldrig fel, säger Anna.

Annons

På ytterligare en story lägger Anna ut en bild där hon försöker skydda sig själv från regn, och noterar att hon får tänka om gällande val av kläder när regnet slår till nästa gång.

Note to self: stickad kofta funkar sådär som paraply vid småländsk monsunskur”, skriver hon.

När Hänt når Anna berättar hon att skyfallen som drabbat bland annat Jönköping inte påverkat marken i skogen på samma sätt, men att logistik och teknik med produktionen drabbas.

Det som blir påverkat är ju snarare logistiken runt när E4:an stängs av men farmarlivet klarar sig bra. Det är ju värre med tekniken etc, men för djuren och växtligheten är ju regn önskvärt.”

”Sen är jag mäkta imponerad över hur våra farmare år efter år håller humöret uppe i ur och skur ändå. Och lyckan när solen väl tittat fram är ju desto större.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Anna Brolin syns stå vid en hage i en skog med e sticka kofta över huvudet för att skydda sig mot regn. Bredvid står en kollega som ser blöt ut, med luva på huvudet.
Anna Brolin tillsammans med kollegan Per.Instagram/Skärmdump

FOTO: TV4 / Skärmdump

Annons