LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Rickard Olssons avklädda bild på nya flickvännen – alla hajar till

14 sep, 2024
rickard olssons nya tjej
Rickard Olsson är härligt nyförälskad! Nu lägger han upp en het bild på sin nya flamma i bara underkläder.
”Finns nog ingen bild som beskriver henne bättre”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sigBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig

Radio- och tv-profilen Rickard Olssons, 57, privatliv har inte varit helt lätt de senaste åren. Hänt har tidigare skrivit om den såriga skilsmässan med exfrun Giséle, där han höll på att bli av med allt.

– Det har kostat mig mycket tid och många år att förstå. Jag kommer ha anknytningsproblem ett bra tag framöver innan jag släpper in någon i mitt hjärta igen. Rädslan för att bli sårad eller dåligt behandlad är större än viljan att träffa någon ny, sade Rickard i podcasten Nemo möter en vän, i fjol.

Ett år hann gå innan Rickard vågade doppa fossingarna i relationspoolen igen. I juni stod det nämligen klart att han funnit kärleken på nytt, i den tidigare supermodellen Cathrine Hardenborg, 54. Med henne beskriver mediemannen sig som väldigt lycklig, även om han denna gång väljer att ta allt i myrsteg...

Annons

– Nu ska vi ta det väldigt lugnt, jag har sprungit väldigt snabbt fram känslomässigt en gång tidigare och det gör jag inte igen. Så vi tar det lugnt bara, sade han nyligen i en intervju med Hänt.

Rickard Olsson lägger upp bild på nya flickvännen – i bara underkläder

Men kärleken verkar onekligen sprudla hos det nyförälskade paret. Under fredagen lade Rickard upp en lättklädd bild på sin nya flamma på Instagram, till vilken han skriver:

”Idag fyller den här FANTASTISKA tjejen år. Rolig, kvick, oändligt godhjärtad och omtänksam. Dessutom en vandrande slumpgenerator, men en snäll slumpgenerator. Glad få vara din medvandrare på jorden, Hardie ♥️ . Finns nog ingen bild som beskriver henne bättre än den här, älskar den♥️ Grattis Hjärtat ♥️ @chardenborg”, skriver han i inlägget där man ser Cathrine laga mat i underkläder och solglasögon.

I kommentarsfältet börjar det fyllas på med röda hjärtan och eldlåge-emojis. Flera grattar henne också på födelsedagen, däribland Alcazar-stjärnan Tess Merkel!

Hurra för kärleken!

FOTO: TT

Annons