LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Rickard Olsson och Cathrine Hardenborgs relation – osäkra på framtiden tillsammans

17 jul, 2024
Till vänster: Närbild Rickard Olsson när han ler in mot kameran. Till höger: Skärmdump från Cathrine Hardenborgs instagram där hon och Rickard Olsson tar en selfie tillsammans.
Det händer mycket i Rickard Olssons liv just nu. Han har nyligen sålt sin lyxvilla i Nacka – och hittat kärleken i modellen Cathrine Hardenborg!
I en intervju med Aftonbladet berättar nu Cathrine om deras planer på att flytta ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässanBrand logo
Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässan

Programledaren Rickard Olsson, 57, bekräftade för Hänt i slutet av juni att han och den tidigare supermodellen Cathrine Hardenborg, 54 är par.

Relationen startade genom att Rickard skrev till henne på Instagram, och efter att ha skrivit med varandra ett par månader åt de middag ihop hemma hos Rickard. Den första middagen skedde i mitten av november förra året, men det var inte förrän alldeles nyligen de gjorde sin första offentliga debut på röda mattan.

Och i en ny intervju med Aftonbladet berättar nu Cathrine om deras planer på att flytta ihop!

Cathrine om nästa steg i relationen med Rickard Olsson

Hänt har tidigare berättat om hur Rickard sålt sin lyxvilla i Nacka för att flytta in till stan, då han längtat till allt det sociala där. Och i Stockholms innerstad bor också flickvännen Cathrine.

– Jag bor på Östermalm, men jag har fortfarande mina killar som är 16 och 18 år så vi planerar inte att flytta ihop just nu, inte på det sättet, säger Cathrine till Aftonbladet.

Annons

Hon får sedan frågan om hon och Rickard har pratat om att ta relationen ett steg längre.

– Vi får se, just nu känns det jättebra som det är, sedan får vi se vad nästa steg blir. Just nu känns det som sagt jättebra, säger hon.

Det här är Cathrine Hardenborg

Cathrine Hardenborg slog igenom som modell i slutet på 80-talet och prydde många omslag under 90-talet. Under en period umgicks hon mycket med artisten Prince, som gick bort för några år sedan. Hon har även dejtat kändisar så som Marcus Schenkenberg och E-type.

Aftonbladet skriver att hon skiljde sig från sin tidigare make Patrik Axelsson år 2017 och att hon innan hon träffade Rickard haft ett till och från-förhållande under en period.

Cathrine har även skådespelat en del. Hon hade en roll i såpoperan Vänner och fiender, och gjorde långfilmsdebut i Hassel - förgörarna, där hon spelade mot Lars-Erik Berenett.

FOTO: TT / Instagram, Skärmdump

Annons