LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Rickard Olsson om framtiden med Cathrine Hardenborg – vill inte bo tillsammans

09 aug, 2024
Rickard Olsson
Rickard Olsson har nyligen sålt sitt lyxhus i Nacka – men har inga planer på att flytta ihop med nya kärleken Cathrine Hardenborg.
– Det gör jag inte igen, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur mycket festival är Molly Hammar?Brand logo
Hur mycket festival är Molly Hammar?

Det har varit ett händelserikt år för programledaren Rickard Olsson, 57. Han har nyligen sålt sin lyxvilla i Nacka – och hittat kärleken i modellen Cathrine Hardenborg, 54. Detta efter att han nyligen skilt sig med exfrun Giséle Essé.

Rickard bekräftade förhållandet genom ett meddelande till Hänt efter att paret lyckats hålla förhållandet hemligt i ett halvårs tid:

”Jomen vi ses å har kul”, skrev Rickard då.

Men nu har saker och ting börjat lugna ner sig för Rickard. För Hänt berättar han nu att han har haft en underbar sommar tillsammans med Cathrine och dottern Asta, 21, som har träffats några gånger och tycker väldigt mycket om varandra.

Semestern har de spenderat genom åka på diverse dagsutflykter.

– Vi har varit utanför Sala och tagit upp ridningen igen. Vi har åkt vattenskoter, varit på kräftskiva i Värmland. Varit på spa flera gånger och verkligen sugit musten ur den här sommaren, berättar han.

Annons

Rickard Olsson vill inte flytta ihop med Cathrine Hardenborg

Som sagt har Rickard också sålt sitt hus i Nacka och när Hänt frågar hur allt har gått berättar han att planen är att bara landa lite, innan han letar efter ett nytt boende.

Rickard berättar dessutom att han inte har några planer på att flytta tillsammans med nya flickvännen Cathrine.

– Jag ska flytta ut i september, jag tror att jag kommer landa i något andrahandsboende och så får jag slå till på något sen. Man har två år på sig innan man måste köpa något, för vinstens skull, förklarar Rickard och fortsätter:

– Nu ska vi ta det väldigt lugnt, jag har sprungit väldigt snabbt fram känslomässigt en gång tidigare och det gör jag inte igen. Så vi tar det lugnt bara.

Rickard Olsson lyckades hålla förhållandet hemligt i flera månader

Rickard och Cathrine har dejtat i ungefär i tio månader, men har haft kontakt i nästan ett år. De började prata på Instagram i september förra året och träffades för första gången i november förra året. Dessutom gjorde de nyligen sin första offentliga debut på röda matta tillsammans.

Men jag måste ju fråga, hur lyckades ni hålla förhållandet hemligt så länge?

– Genom att inte gå ut på östermalmshallen och käka, inte gå ut käka på Stureplan över huvud taget. Det blev bara dejter hemma, förklarar Rickard och skrattar.

FOTO: TT

Annons