LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Rickard Olsson säljer lyxhuset med miljonförlust – till Janni Delér

03 okt, 2024
rickard olsson janni deler nya huset
Rickard Olsson lade ut sin lyxvilla till försäljning i somras och nu flyttar nästa ägare in – ingen mindre än influencern Janni Delér!
– Nu händer det äntligen, säger hon på sin Youtube-kanal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringenBrand logo
Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringen

Rickard Olsson, 57, och ex-hustrun Giséle Essé meddelade år 2022 att de skulle skiljas, efter två år som äkta makar.

Skilsmässan kom att bli en besvärlig historia, vilken slutade i Rickard tvingades flytta in i ett attefallshus på tomten medan frun bodde i lyxhuset. Efter en tid lyckades tv-profilen köpa ut Giséle, något som var långt ifrån gratis.

– Jag fick låna pengar av en väldigt snäll vän och tvingades även sälja båten. Sedan ska vi sälja en sommarstuga och lösa det lånet och sedan är det klart, sade han till Expressen då.

Annons

Och i juni tidigare i år lade Rickard efter mycket om och men ut kåken till försäljning.

”Då var det dags att lätta ankar. Efter 26 år i paradiset släpper jag taget och ger mig hän med makten av en sagolik förhoppning. Stort, dyrt och ensamt är ingen bra kombination. Släpper taget om en dröm för att förhoppningsvis förverkliga en ny. Det finns något härligt, pirrigt, läskigt och underbart att vara i själva språnget mellan då, och vad som komma skall. Dela gärna till rika människor som vill ha sjötomt 25 minuter från en av världens vackraste huvudstäder.”, skrev han då i ett Facebook-inlägg.

Janni Delér har köpt Rickard Olssons villa i Nacka

Nu har han fått huset sålt! Och inte av vem som helst – det är influencern Janni Delér som glatt delar med sig av nyheten på sin Youtube-kanal.

– Det har varit en lång vecka av väntan men nu händer det äntligen, berättar hon i klippet.

Villan, som ligger intill vattnet i Nacka, består av fem rum med en boarea på 160 kvadratmeter, och en tomtarea på 2843 kvadratmeter. Utgångspriset var satt till 16 miljoner kronor, men såldes tillslut för 15 miljoner kronor, enligt Booli.

Annons
Annons

FOTO: Youtube, TT

Annons