ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Rickard Olssons sanslösa miljonförlust – nu ska köparen göra om hela lyxvillan

08 okt, 2024
Rickard Olsson har lagt ner hjärta och själ i sitt hus som nu är sålt till influencern Janni Delér.
Nu berättar Janni om allt hon kommer ändra i lyxvillan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässanBrand logo
Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässan

Tidigare i år stod det klart att den folkkäre programledaren Rickard Olsson, 57, säljer sin fina villa en timme utanför Stockholm. Där hade han bott de senaste 26 åren och det var verkligen hjärta och själ som låg bakom bygget.

När han köpte det var det nämligen ett ruckel av rang. Huset var byggt av en lumphandlare som höll till i Gamla stan, och det mesta i stugan var från rivningen av Klarakvarteren. Det var onekligen ett historiskt och originellt hem, men också väldigt risigt.

– Det blåste rakt igenom huset, var lappat i omgångar och mögelangripet både här och där – så jag och min exfru Lena lånade allt vi kunde och slog till, här skulle vi bo, har Rickard sagt till Vi i villa.

Annons

Därför ville Rickard Olsson sälja sitt hus

Sedan dess har mycket hänt med huset och Rickard har byggt både det ena och det andra. Dessutom är allt arkitektritat av en väldigt populär arkitekt i trakten.

Det som Rickard gjort med det toppmoderna huset är att bygga en stor terass och trädäck som går runt hela villan. Det finns även en bra brygga där man både kan lägga till med båt och bada fritt. Dessutom tillkommer också ett båthus och ett attefallshus på tomten.

Med andra ord har han lagt ner mycket tid och pengar på att huset skulle bli så bra som det är idag och det kom inte som någon större chock att det låg ute till försäljning för många, många miljoner kronor.

I våras valde Rickard att lägga ut huset till försäljning. Han kände helt enkelt att han längtade in till stan.

– Nej men jag har längtat till stan hela den här våren faktiskt och jag lider när jag åker förbi alla uteserveringar och ser alla glada människor. Medan jag åker ut till världens vackraste hus men sitter där själv, det är jag och hunden, förklarade Rickard för Hänt.

Annons

Nya ägaren bygger om helt – mycket kommer förändras

Och nu har huset fått en ny ägare! Det är ingen mindre än influencern Janni Delér, 34, som lagt vantarna på huset. Efter skilsmässan från Jon Olsson, 42, har hon letat nytt boende för henne och barnen och nu verkar det som att hon hittat rätt. Utgångspriset var satt till 16 miljoner kronor, men såldes tillslut för 15 miljoner kronor, enligt Booli.

– Äntligen har jag mitt eget hus och jag ser fram emot att bo här i många, många år framöver, säger Janni i en ny video på Youtube.

I samma video visar hon runt sina följare i Rickard Olssons gamla hus. Men trots att huset var i toppskick är det ändå en hel del hon nu ska göra om.

I videon berättar Janni att hon ska sätta in en till öppen spis. Hon ska tapetsera om rummet som har en fondvägg med Eiffeltornet och bastun ska bli barnens badrum.

Terassen ska också förlängas och hon ska bygga väggar på den undre terassen för att sedan bygga en infinity pool.

Hon ska även flytta på Rickards kära attefallshus och där det står idag ska det bli ett ute-kök istället.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/ Aftonbladet / TT, Youtube

Annons