ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Robinson-Lenas märkliga beteende – sanningen bakom hörsnäckan: ”Bortkopplad”

16 okt, 2024
Lena Alke och Emmeli Lis ÅStröm
Deltagaren Lena Alkes beteende i Robinson kritiseras av motståndarna.
Nu talar hon ut om den märkliga incidenten i förhandlingarna.
– Det var ju bara roligt, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”Brand logo
Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”

Höstens säsong av Robinson är äntligen i full gång! Med Petra Malm, 47, tillbaka som programledare kan vi förvänta oss en storslagen och spännande säsong kantad av vänskap, tuffa utmaningar och intriger.

– Det gäller verkligen att både visa sig stark och spela sina kort rätt i det sociala spelet, sade programledaren i ett pressmeddelande inför premiären.

Hittills har tre avsnitt släppts på TV4 Play, och redan i det tredje avsnittet har en av deltagarna orsakat uppmärksamhet på grund av en händelse under en förhandling.

Annons

Robinson-Lena Alke avslöjar sanningen om "hörsnäckan"

En återkommande del av programmet är förhandlingar, där en deltagare från lag nord och en från lag syd får förhandla om olika fördelar, antingen för sitt lag eller för sig själva i framtida tävlingar.

Den här gången var det Lena Alke och Emmeli Lis Åström som skötte förhandlingarna om nya lagmedlemmar. Men när Lena plötsligt plockade fram något som liknade en airpod och låtsades tala med sitt lag, skapade det både förvirring och irritation hos Emmeli.

Lena Alke och Emmeli Lis Åström
Lena Alke och Emmeli Lis Åström under förhandlingen.

– Hon verkar ju vara helt bortkopplad, när hon tar upp sin telefon och låtsats prata med sitt lag så kände jag bara ta mig här ifrån, säger Emmeli i programmet.

Annons

När Hänt kontaktar Lena via telefon för att få klarhet i incidenten förklarar hon att det egentligen bara rörde sig om ett litet skämt.

– Det var en korall jag hittade på stranden. När jag väntade på förhandlingen så såg jag den där i sanden och så tyckte jag det var lite kul så då tog jag upp den, säger Lena och fortsätter:

– Det var ju bara roligt. Man måste få skoja lite grann, skrattar hon.

FOTO: TV4

Annons