ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Robinson-Nabaz gav paret två kärleksbarn: "Har adopterat dem”

17 okt, 2024
robinson nabaz
Nabaz Baki är en av deltagarna i höstens Robinson 2024.
Nu berättar han om sin goda gärning med att ge två tjejkompisar två kärleksbarn!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick seBrand logo
Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick se

Årets säsong av Robinson är i full gång och i kvällens avsnitt får vi se årets första öråd. Efter en rafflande Robinson-tävling blev det Lag syd som fick ta sitt pick och pack och åka till öråd och Lag nord kunde sitta lugnt i båten.

En av dem som tillhör Lag nord är Nabaz Baki, 40. Om man känner igen honom från något annat sammanhang är det inte så konstigt. Han har nämligen varit med i finska Big Brother och en turkisk dokusåpa, samt sommarpratat i Finland.

– Det som jag är mest stolt över är mitt sommarprat och Robinson, berättar Nabaz för Hänt.

Robinson-Nabaz donerade sin sperma till tjejkompisarna

I sommarpratet berättade Nabaz om många tunga ämnen. Bland annat att han blev mobbad i sin barndom, både av lärare, elever och nära vänner. Så när han fick sommarprata kände han verkligen att han fick revansch.

Annons

Något annat som han berättade i sommarpratet är att han hjälpt två lesbiska vänner med att skaffa barn. När Hänt når Nabaz berättar han mer om hur det gick till.

– Det var ingen läkare inblandad. Alltså det var en tjej som blev jättenära mig i skolan och sedan fann hon kärleken. Då sa jag till henne på skoj "om ni vill ha barn, kan jag donera sperma". Sedan gick det fem år och så frågade de liksom, förklarar Nabaz och fortsätter:

– Då sa jag att jag vill att de ska vara gifta och ha ett hem, då donerar jag. Så när de hade gift sig och köpt hus så gick jag med på att donera.

robinson nabaz

Befruktningen lyckades på första försöket och vännen blev gravid. Några år senare ville paret även ha ett syskon så Nabaz ryckte in igen, men då gick sperman till den andra tjejen i förhållandet och det funkade på andra försöket. Så nu har paret två barn och mammorna har varit gravida en gång var.

Annons

– Ja, så båda barnen har samma pappa men olika mammor. Men jag får inte bestämma något kring barnen. De har adopterat dem och jag har kontakt med dem via sociala medier och jag träffar dem då och då, förklarar Nabaz och fortsätter:

– Men vi är som familj. Jag har sagt att barnen får kalla mig, vän, morbror, gudfar, Nabaz, vad de vill.

Med andra ord har Nabaz verkligen gjort en fin gärning och han har gjort det helt gratis.

– Det här är den stoltaste saken jag gjort i mitt liv någonsin. Det är två kärleksbarn, två lyckliga och fina pojkar vet du, säger Nabaz till Hänt.

Kanske för privat fråga nu, men hur gick det till? Hade du sex med tjejerna?

– Nej jag runkade i burk. Så sprutade de in det med en sådan där spruta som man får från sjukhuset.

Robinson-Nabaz hyllning till Petra Malm

När det kommer till Nabaz kärleksliv är han singel och hoppas att han hittar kärleken någon dag. Men att han växt som person efter Robinson är något som är säkert och det har han mycket Petra Malm att tacka för.

– Jag älskar, älskar, älskar Petra! Det hon gav mig har ingen i mitt liv gett mig, inte ens min mamma och pappa har gjort det. Petra har fått mig att tro på mig själv och att älska mig själv. Hon gjorde med sina ord att jag fick en självkänsla som ingen annan har gett mig, säger Nabaz och tillägger:

– Hon är den bästa människan jag träffat i livet i hela tv-världen!

FOTO: TV4, Instagram

Annons