LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Rolf Lassgård ratar pengarna – hemliga kärlekslivet med flickvännen: ”Trivs i det enkla”

28 aug, 2024
Rolf Lassgård
Foto: TT
Rolf Lassgård bor tillsammans med fästmön Beatrice i östra Skåne.
Nu berättar skådespelaren om motviljan till att tänka på ekonomin.
– Jag har aldrig jagat pengar, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sven-Göran "Svennis" Eriksson har somnat in – blev 76 år gammalBrand logo
Sven-Göran "Svennis" Eriksson har somnat in – blev 76 år gammal

Den folkkära skådespelaren Rolf Lassgård, 69, skilde sig 2020 från Birgitta Lassgård, 70, efter 38 års äktenskap. De tidigare makarna har tillsammans barnen Ida Lassgård, 41, Hanne Lassgård, 37, och Anton Lassgård, 31.

Sedan några år tillbaka bor dock dottern Hanne i Colombia, något som har medfört att hon inte har träffat sin pappa på över två år.

Livet efter skilsmässan – Rolf Lassgård berättar om boendet

Efter skilsmässan blev parets fritidshus i östra Skåne permanentbostad för Rolf, som redan bekantat sig ordentligt med miljön efter otaliga inspelningstimmar som kommissarie Kurt Wallander i Ystad.

– Det föll sig naturligt att skaffa ett sommarhus här i Skåne, förklarade han i en intervju med Expressen.

Annons

– Det var rätt nedgånget, men genom åren har det rustats upp bit för bit. Mycket av grovgörat har jag gjort själv. Men finliret har riktiga hantverkare stått för.

Skådespelaren förklarade även att boendet passar honom bra, och att det inte går någon nöd på honom när det kommer till den ekonomiska biten.

– Jag träffar mina vänner var och när jag önskar. Jag har det tämligen bekymmersfritt rent ekonomiskt, sa Rolf.

Rolf Lassgårds avslöjande om ekonomin

Sedan ett tag tillbaka är Rolf tillsammans med kärleken Beatrice som nu även har en ring på fingret. Rolf har tidigare berättat att de träffades på jobbet, då fästmön arbetade som pressansvarig för ett projekt som han medverkade i.

När Hänt stöter på Rolf i samband med en höstpresentation av SVT:s tv-nyheter berättar han att Beatrice har flyttat in med honom i hans sommarhus i Skåne.

– Jag trivs bra. Jag bor väldigt enkelt nu i mitt lilla sommarhus. Det är mycket som kan bli bättre, men jag trivs i det enkla just nu, säger Rolf till Hänt.

Han får även frågan vilket betyg han ger ekonomin mellan ett och fem.

– Tre, ja, och det har bara att göra med att jag inte bryr mig så mycket om det. Jag lever enkelt och jag har aldrig jagat pengar, så det är inte därför jag säger tre. Egentligen skulle jag säga fem då. Men det är inte för att jag har en jävla massa pengar utan för att det är bra som det är.

Foto: Magnus Wennman/Aftonbladet/TT och Karin Törnblom/TT

Annons