LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ronny & Ragge återförenas – Peter Settman och Fredde Granberg bekräftar

21 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Gör er redo för brylkräm, stålkam och gällivarehäng – raggarna Ronny och Ragge gör comeback!
Nyheten meddelas på duons officiella instagram.
”Nu är de tillbaka, äldre, mognare och med ett större häng än vad som anses lämpligt i den åldern.” Skriver de i ett inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Radarparet Ronny och Ragge nådde omåttlig populäritet under 90-talet och syntes såväl både i den egna tv-serien, ute på turné och släppte en skiva.

Bakom de två älskade, om än grova, raggarna ligger skådespelarna Peter Settman och Fredde Granberg som sedan succén under 90-talet setts i många olika, men ofta mer rumsrena, sammanhang.

Berättar om återkomsten

Men nu avslöjar duon att de gör comeback med de älskade karaktärerna. På Ronny och Ragges officiella Instagram meddelades det att de nästa år både ska ge sig ut på turné och släppa flera nya låtar.

Fredde Granberg har under åren efter Ronny och Ragge gjort flertalet barnprogram och ligger bakom succéer som Dr. Mugg och julkalenderns Panik i Tomteverkstan, men han har även gjort program för vuxna såsom humorserien Hem till Midgård.

Annons

Även Peter Settman har varit mycket aktiv sedan 90-talet och har etablerat sig som både programledare, skådespelare, manusförfattare och tv-producent.

I inlägget skriver de:

”Efter mer än tre decennier är männen som gav röven ett ansikte, riksraggarna Ronny & Ragge, redo att damma av Fårrden och korsa kommungränsen för att inta Sveriges vägar igen. Det är drygt 30 år sedan Ronny & Ragge senast bjöd på en rekordturné som fick landet att svaja rejält. Nu är de tillbaka, äldre, mognare och med ett större häng än vad som anses lämpligt i den åldern.”

”Bästa njewsen ever"

Beskedet om återkomsten hyllas av följarna, och många skriver saker som ”ÄNTLIGEN” ”Jaaaaa!!!” och ”Bästa njewsen ever faan!” under inlägget på Instagram.

Mellan den första till nionde augusti kommer de genomföra sex föreställningar på och Borgholm Slott, Borgholm, Folketspark, Trollhättan, Fyrishov, Uppsala, Vadstena Slott, Vadstena, Mariebergsskogen, Karlstad och Gasklockorna, Gävle.

Men vissa av följarna är inte helt nöjda, många tycker att det är för få föreställningar och på för få platser i Sverige.

”Men Sundsvall då?? Jäla skiiiit oxå” skriver en användare.

”Men halva Sverige struntade ni i” skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Annons