ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ronny Svensson akut sjuk i Förrädarna – läkare fick ingripa: ”Trodde jag skulle avlida”

25 okt, 2024
Ronny Svensson
Säsong två av Förrädarna är i gång.
Nu berättar deltagaren Ronny Svensson om skräckupplevelsen bakom kulisserna – och hur läkarna var tvungna att ingripa.
– Trodde att jag skulle avlida, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Under fredagskvällen är det premiär för säsong två av succén Förrädarna på TV4. En av årets deltagare är ingen mindre än journalisten och filmexperten Ronny Svensson, 64 – som vi är vana att se i bland annat Nyhetsmorgon.

I en exklusiv intervju med Hänt berättar Ronny om vad som pågår bakom kulisserna under säsongen – och hur krävande och utmanande inspelningen faktiskt var.

Ronny Svensson om den psykiska påfrestningen i Förrädarna

I programmet möts kändisar från olika bakgrunder i en utmaning inspirerad av klassiska mordgåtor, där de tävlar om en prissumma. Under spelets gång röstas deltagarna ut en efter en, och förrädarnas mål är att vilseleda alla andra tills de står som vinnare.

– Det var ju väldigt jobbigt både psykiskt och fysiskt förstås, det var lite som att vara på en öppen anstalt, skrattar Ronny.

Annons

Samtidigt genomgår spelarna olika utmaningar, både mentalt och fysiskt, något som blev särskilt tufft för Ronny – som till sist var tvungen att bli konsulterad av en läkare.

– Det är inte bara som sagt det psykiska trycket som var jobbigt utan det var också fysiken när det kommer till uppdragen.

Ronny akut sjuk under Förrädarna – läkare var tvungen att ingripa

Ronny har levt med hjärtfel och haft hjärtflimmer i över 30 år. Även om han klarar sig bra i vardagen kan det bli ansträngande vid fysiska utmaningar.

– Det var ett par uppdrag där jag nästan trodde att jag skulle avlida, förklarar Ronny och fortsätter:

– Nej men jag ska inte överdriva men det var lite så.

För att underlätta sina hjärtproblem äter Ronny blodförtunnande läkemedel som gör att han lätt får blödningar – vilket hände efter en utmaning under inspelningen.

– Jag fick en en konsultation av läkare där de kollade mina axlar så att jag var okej. För det såg inget vidare ut.

Oj, det låter allvarligt, kunde du fortsätta efter det?

– Det tog hårt på gamle Svensson kan jag säga. Men det var aldrig någon tvekan, jag ville inte avbryta, skrattar Ronny.

Avslutningsvis berättar Ronny att han mår bra trots allt och ser fram emot att det svenska folket ska få uppleva allt han och hans medspelare gick igenom under inspelningen.

– Det kommer bli jävligt underhållande kan jag säga.

FOTO: TT/TV4

Annons